Eerder berichten wij over de YAM rubberbotenrange van Yamaha een voortreffelijke serie rubberboten die flink bijdraagt aan de mobiliteit van iedere sportvisser. Een meest voor de hand liggende upgrade van dergelijke rubberboten is natuurlijk een gemotoriseerde aandrijving. Ook daarin kan de marine-tak van Yamaha uitstekend voorzien.

Zo zijn er maar liefst 7 verschillende types elektromotoren te vinden onder het Electric Drive assortiment , waar voor elke type kleine visboot, of als ondersteuning voor zwaarder geschut, een geschikt model te vinden is. Kenmerken voor dit Electric Drive pakket zijn o.a. een krachtige aandrijving,  zeer energiezuinig én maximale gebruiksvriendelijkheid.

Wil je je vismobiliteit helemaal optimaliseren? Dan ben je compleet met een buitenboordmotor uit de Yahmaha F-range , deze handzame portables zijn in diverse types verkrijgbaar met een vermogen van 2,5pk tot 25pk. De F-range is voorzien van dezelfde grote technische voordelen die normaal alleen de zwaardere buitenboordmotoren kennen. Daarmee toont Yamaha zich opnieuw als de ideale partner voor de mobiele sportvisser op het water.

Surf voor meer informatie: