Als karpervisser ben je waarschijnlijk al bekend met boilies, de kleine harde deegballetjes zijn dan ook het meest populaire aas onder de karpervissers. Niet zo vreemd, want dankzij hun harde buitenlaag kun je heel gericht op karper vissen. Je hebt een stuk minder last van kleine witvis die van je aas komen snoepen.. Boilies zijn daarnaast het hele jaar door te gebruiken en verkrijgbaar in verschillende smaken en diameters. Dit populaire aas koop je eenvoudig online bij Boilie Discounter tegen scherpe prijzen.

De voordelen van Boilie Discounter

Boilie Discounter heeft al meer dan 10 jaar ervaring in de feed industrie. De boilies die je hier koopt worden geproduceerd in eigen fabriek en de hoge kwaliteit is dan ook gegarandeerd. Doordat het om eigen productie gaat, kunnen de prijzen laag gehouden worden en profiteer jij als particulier dus ook van groothandelsprijzen. En ook al zijn de prijzen laag, je kunt daarnaast elke maand profiteren van een extra maandaanbieding.

Het assortiment boilies is ontzettend uitgebreid. Naast de meest populaire smaken, zoals scopex en aardbei, vind je in deze webshop ook boilies met kaassmaak en tutti frutti chicken. Een ander voordeel van deze webshop is de snelle levertijd. Binnen een paar dagen wordt je bestelling bij je thuis bezorgd, maar bestel je vóór 12 uur, dan kun je jouw bestelling de volgende dag ook al ophalen bij de fabriek.

Combineren met aas

Er zijn karpervissers die je altijd ziet vissen met hetzelfde soort aas. Met deze boilies behalen zij het beste resultaat. Toch is het in sommige gevallen niet verkeerd om ook eens af te wisselen. Dat kan zijn wanneer je van visstek verandert of wanneer het wat kouder of juist warmer wordt. In dat geval is het niet verkeerd om ook eens een ander aas uit te proberen. Karper pellets zijn bijvoorbeeld een goed voorbeeld van afwisseling. Boilie Discounter heeft verschillende pellets te koop van het kwalitatieve merk Coppens. Deze Coppens pellets bevatten alle noodzakelijke vitamines voor de vis en zijn daarnaast ook nog eens bijzonder voedzaam en smakelijk. Ook pop up boilies zijn geschikt voor de afwisseling. Zeker in wateren met zachte bodem komen deze kleine balletjes uitstekend tot hun recht.

Online boilies bestellen

Niets is vervelender dan tijdens het vissen erachter te komen dat je boilies bijna op zijn. In dat geval kun je eenvoudig online boilies bestellen op Boiliediscounter.nl. Met slechts enkele klikken heb jij je nieuwe boilies zo besteld en binnen enkele dagen weer in huis. Bekijk het ruime aanbod en de aantrekkelijke maandaanbieding, terwijl je langs de waterkant zit. Wie weet vang jij binnenkort de mooiste en grootste karpers met de kwalitatieve boilies van Boilie Discounter.

BOILIES BESTELLEN | BEZOEK DE WEBSHOP