Ben jij een fanatieke sportvisser en maakte je wel eens iets bijzonders mee dat je met je medevissers wilt delen? Mail dan je verhaaltje, mening, belevenis, vangstfoto of vakantiekiekje naar de redactie van Beet!

Wat ik nou weer meegemaakt heb!

Je gelooft het vast niet…

 

Mail ons!

Je hoeft beslist geen hengelsportjournalist of schrijfwonder te zijn om avonturen mee te maken aan de waterkant. Daar beleeft iedereen nu eenmaal wel iets. Een vreemde vis tijdens de vakantie (hier een voorbeeld); een spectaculaire vissoort vlakbij huis, een bijzondere ontmoeting met een bever, of een beest wat er met jouw boilies vandoor gaat, of wie weet je eerste karper in de stromende regen (klik hier)…

Je eerste karper in de stromende regen…of je opa en oma op de vissteiger.

 

Wat een pech…

 

Pechvogel

Maar wie weet is jouw vismaat een pechvogel en breekt hij 3x per jaar een hengel tussen  het autoportier of gaat 2x per jaar naar de dokter met een haak in zijn oor! Laat het ons weten op info@publishinghouse.nl en schrijf het van je af; gedeelde smart is halve smart!

De Beet is er voor elke sportvisser en daarom zijn we er ook voor jou. Mail ons op adres info@publishinghouse.nl onder vermelding van ‘Klim in de Pen’ en wie weet sta jij snel op Beet.nl!

 

Een lelijke vis levert misschien een mooi verhaal op…