Wanneer je als vastestokvisser voerplekken gaat aanleggen, kun je dat natuurlijk doen door voerballen te maken en met een ‘timmermansoog’ op de juiste plek te werpen. Maar wanneer het gaat om precisiewerk, dan gaat er niets boven de ‘pole pot’ ofwel het voeren met voercups.

 Cuppen is niet meer weg te denken bij het precisievoeren.

 

Cup of pole pot

Hoe je deze ‘cups’ ook benoemen wil, onder wedstrijdvissers en fanatieke recreanten is de pole pot (voercup) niet meer weg te denken. Aan dit onderwerp hebben we reeds een artikel gewijd op deze website: klik hier om deze nogmaals te lezen.

In drie maten en eventueel nog een vierde Mega uitvoering voor de grootgebruikers.

 

Superzacht

De ontwikkelingen staan echter niet stil, en ook bij Preston Innovations werkt men continue aan verbeteringen – waar mogelijk. Dit heeft onder meer geleid tot de nieuwe verbeterde Soft CAD Pots. Deze nieuwe pole pots zijn gemaakt van superzacht materiaal dat flexibel is en dus de hengel niet beschadigt, en perfect rond de hengeltop klemt.

Mega pot.

 

Drie varianten

Ze zijn er in drie varianten; een Small, Medium en Large. Deze dekken het gebied af voor voersoorten als pellets, maïs, voerballetjes, maden, casters etcetera. Je koopt de cups per twee in een verpakking, inclusief een deksel.

Voor wie nog grotere eenheden voer wil toevoegen, is er altijd nog de Mega Soft CAD Pot

 

Klik hieronder om een video te bekijken over deze pole pots.