Prachtig gelegen in het glooiende Ierse landschap van County Leitrim ligt Glenview Guesthouse, van Teresa en Brain Kennedy.

Prachtig gelegen in het glooiende Ierse landschap van County Leitrim ligt Glenview Guesthouse, van Teresa en Brian Kennedy, vijf minuten oostelijk van Ballinamore. Ierland op zijn best in vele opzichten.

Voor de sportvisser is het hier goed toeven, centraal gelegen tussen alle topwateren, voor het vissen op witvis, roofvis, en met name snoek en forel. Teresa Kennedy is al meer dan 25 jaar gastvrouw van de bekende King Of Clubs finale en verzorgt mede het sociaal programma voor de dames die meereizen.

Alle informatie over het vissen op witvis, snoek of specifiek op zeelt, Teresa weet de stekken.

Alle informatie over het vissen op witvis, snoek of specifiek op zeelt, Teresa weet de stekken.

Erg belangrijk voor sportvissers is de ruimte waar zij hun hengelmateriaal, aas en voer kwijt kunnen. In een speciale ruimte, voorzien van een grote koelcel, kan alle materiaal veilig en droog worden opgeborgen. Aas en voer worden op bestelling bij het guesthouse afgeleverd.

De verzorging bij Glenview spreekt boekdelen. Het eten en de service staan hier hoog in het vaandel, of je nu in het guesthouse verblijft, de cottage of in een van de ruime bungalows. Vissers voelen zich hier welkom en alles is bijdehand in de ruime, door een open haard verwarmde lounge met bar. Hier is napraten over die gemiste snoek, de kanjer die wel bleef hangen of de vangst van een net vol Ierse brasem, hybride, voorn of zeelt, vanzelfsprekend onder het genot van een drankje.

Het verleden, heden en de toekomst zijn bij Glenview terug te vinden of te ervaren.

Het verleden, heden en de toekomst zijn bij Glenview terug te vinden of te ervaren.

Voor het verleden biedt het Glenview Folk Museum, op hetzelfde terrein gelegen als het guesthouse, een uitgebreide terugblik op het Ierse leven in de vorige eeuw in alle geledingen, met name landbouwwerktuigen, oude brandweerwagens, compleet ingerichte winkels uit begin vorige eeuw, oude auto’s, motoren, brommers, een compleet ingerichte garage uit de vorige eeuw en allerhande werktuigen. Meer dan een bezoek waard. Glenview House waar het echte Ierse vuur nog steeds brandt.

Glenview Guesthouse
Adres: Aughoo, Ballinamore, Co. Leitrim, Ierland
Telefoon: +353 71 964 4157
Email: glenviewguesthouse@gmail.com
Website: www.glenview-house.com