Preston Innovations heeft niet alleen een overvloed aan witvismaterialen, maar weet ook elke keer de critici het zwijgen op te leggen met perfect materiaal voor recreanten en wedstrijdvissers. Tel daarbij op dat het legertje aan testvissers voor dit merk geen genoegen neemt met tweederangs spullen, en je hebt een merk waar je als ‘consument’ vertrouwen in hebt.

 Door en door getest.

 

Rek

Een van de belangrijkste producten bij het witvissen vormt de lijn. Naast de verdeling in nylon, fluorocarbon (fc) en gevlochten lijnen, kun je bij het vissen met de vaste stok eveneens een onderverdeling maken in nylon lijnen met veel of weinig rek; soepele (fc of nylon) lijnen voor onderlijnmateriaal en sterke hoofdlijnen.

Accupower

De bekendste lijn van Preston Innovations is waarschijnlijk de Reflo Accupower lijn. Deze gaat al een tijdje naar tevredenheid mee, maar is tot verrassing van velen in een verbeterde versie uitgekomen. De nieuwe nylon Accupower lijn wordt aangeboden vanaf 07/00 t/m 22/00. Klik hier voor details.

De toppers hebben er vertrouwen in.

 

Ruige werk

De Accupower is gemaakt van zeer duurzaam monofilament, en is geschikt als hoofdlijn en onderlijn. De opgegeven diameters en breeksterktes zijn nauwkeurig berekend en op de verpakking genoteerd. Volgens Preston is de nieuwe Accupower inzetbaar voor veel disciplines: voor de ruigere karpervijvers maar ook voor het finessewerk op kleine vis. Doe er je voordeel mee!