Nieuws Carp Den Bosch – Baitsolutions BV

De Coco Cream die samen ontwikkeld is met Piet Vogel is een uitbreiding op de zoete boilierange van Baitsolutions BV.

Verschillende soorten aas.

De Coco Cream is een zoete bol die door zijn samenstelling uitermate geschikt is om in te zetten voor de instant visserij, maar die absoluut ook op de langere termijn vis op blijft leveren!

Er zitten onder andere eiproducten, Birdfood, Hennep, Melkpoeders en Cold Cell in. De andere producten houden we voor onszelf! De favour is een hele mooie bewezen vanger cocos aroma, afgemaakt met corn steep liquid.

De met een shot on the hook verzwaarde, met de hand geknoopte Baitsolutions Dutch Ace Ronnie Rig en soepele ‘boom’ is perfect te vissen met een pop-up.

De met een shot on the hook verzwaarde, met de hand geknoopte Baitsolutions Dutch Ace Ronnie Rig en soepele ‘boom’ is perfect te vissen met een pop-up.

Door de Shot on the Hook komt de maat 4 haak in een ideale positie de bek binnen en zal bij de geringste beweging van de vis meteen vlees zoeken in de onderlip. Het iets langere, dikkere, gesplicete deel zorgt voor de anti-tangle eigenschappen, waar de ‘boom’ verder soepel genoeg is voor een opname uit alle richtingen. Het snel zinkende materiaal van de onderlijn volgt perfect de contouren van de bodem.

Producten die vis opleveren.

Producten die vis opleveren.

De Baitsolutions Spliceable Kevlar is ontwikkeld voor extreme omstandigheden. De enorm slijtvaste spliceable kevlar voorslag heeft een dunne diameter, maar toch een zeer hoge trekkracht van 80 lbs. Het voordeel van deze extreem schuurbestendige voorslag is dat deze eenvoudig spliceable is, zodat je met knooploze overgangen kunt vissen met een loodclip systeem, zoals hit-en-run, waardoor ook deze nog veiliger worden. Ideaal om te gebruiken bij snags, mosselen en voor het BoVer Systeem (boeien systeem). Kleur: Weed, 50 meter per spoel.

 

www.baitsolutions.nl/nl/

 

Carp Den Bosch wordt gehouden van 20 tot en met 22 januari 2023 in de Brabanthallen in ‘s Hertogenbosch. Voor de openingstijden, het complete programma en het laatste nieuws rond de karperbeurs kijk je op www.carpdenbosch.nl.