Logo Ons Stekkie

 

Maar liefst honderd kinderen met supporters waren op 17 september in de Zwaaikom aan de waterkant te vinden. Wind en regen trotserend om deel te kunnen nemen aan de jeugdviswedstrijd van Hengelsport Ons Stekkie uit Katwijk, Zuid-Holland.

 

Maar liefst honderd kinderen met supporters waren op 17 september in de Zwaaikom aan de waterkant te vinden.

Wind en regen trotserend om deel te kunnen nemen aan de jeugdviswedstrijd van Hengelsport Ons Stekkie uit Katwijk, Zuid-Holland...

 

Maar wat een stralende gezichten. Allemaal met een medaille en traktatie van T Smausje naar huis. Sommige kinderen vielen in de prijzen. In de categorie van vier tot acht jaar ging Rowan van der Plas met een eerste prijs en een jaarabonnement op de Beet naar huis. De tweede prijs was voor Mathias Snijder en de derde prijs ging naar Matthew van Duijn.

 

Wind en regen trotserend om deel te kunnen nemen aan de jeugdviswedstrijd van Hengelsport Ons Stekkie uit Katwijk, Zuid-Holland!

Wind en regen trotserend om deel te kunnen nemen aan de jeugdviswedstrijd van Hengelsport Ons Stekkie uit Katwijk aan Zee.

 

In de categorie van negen tot en met veertien jaar ging de eerste prijs naar Arjan Haasnoot, de tweede prijs was voor Sem Kuijt en de derde prijs was voor Leonard Ouwehand. Ook hier ging de eerste prijs winnaar met een lidmaatschap van de Beet naar huis.

 

Wind en regen trotserend om deel te kunnen nemen aan de jeugdviswedstrijd van Hengelsport Ons Stekkie uit Katwijk aan Zee...

Wind en regen trotserend om deel te kunnen nemen aan de jeugdviswedstrijd van Hengelsport Ons Stekkie uit Katwijk aan Zee!

 

De grootste vis van de wedstrijd was voor Tim van Rijn met een ruisvoorn van 29 cm. Speciale dank voor de medewerkers van Hengelsport Ons Stekkie en in het bijzonder voor Fred de Jong.

 

Wind en regen trotserend om deel te kunnen nemen aan de jeugdviswedstrijd van Hengelsport Ons Stekkie uit Katwijk aan Zee

Wind en regen trotserend om deel te kunnen nemen aan de jeugdviswedstrijd van Hengelsport Ons Stekkie uit Katwijk

 

Hengelsport Ons Stekkie
Voorstraat 50
2225 ES Katwijk aan Zee
Tel. +31 (0)71 – 542 8967
www.facebook.com/onsstekkiekatwijk/