De King of Clubs finale 2019 kent een vette prijzenpot van maar liefst 11.000 euro, waarvan 1500 euro voor de winnaar (bij deelname van 48 wedstrijdvissers). Dit is mede mogelijk gemaakt door de sponsoren Sensas, Browning en Leitrim County Council.

De King of Clubs finale wordt gehouden van 26 tot en met 30 augustus in de topwateren van county Leitrim.

King of Clubs finale - Het meedoen aan deze finale is een unieke kans om kennis te maken met de Ierse meren en rivieren, de prachtige visserij en de gastvrijheid van de Ieren.

Het meedoen aan deze finale is een unieke kans om kennis te maken met de Ierse meren en rivieren, de prachtige visserij en de gastvrijheid van de Ieren.

De gekozen sectoren, zes aan meren en twee aan de rivier de Shannon, lenen zich voor het vissen met de feederhengel en de vaste hengel. Je vist op prachtige locaties in een natuurlijke omgeving zoals alleen Ierland die je kan bieden. Je vist op brasem, blankvoorn, ruisvoorn, hybriden en baars; vissoorten die in grote getale aanwezig zijn. Alle stekken zijn goed bereikbaar, langs de Shannon zijn prachtige steigers beschikbaar.

Er wordt vier dagen gevist. De eerste visdag is op dinsdag 27 augustus. Er wordt dagelijks vijf uur gevist van 11.00 – 16.00 uur. Alleen de laatste dag, vrijdag 30 augustus wordt er van 10.00 – 15.00 uur gevist, dit in verband met de prijsuitreiking die om 20.30 uur wordt gehouden in het Commercial Hotel in Ballinamore.

Betaalbare King of Clubs finale

Deelnemen kan al vanaf 707 euro per persoon, waarbij inbegrepen is de overtochten met hut, verblijf in een B&B of hotel naar keuze, op basis van volpension, aangegeven in het arrangement. Deelname kan alleen via inschrijving bij www.bbi-travel.nl/koc2019.

De reissom per persoon bedraagt:
€ 810 bij twee personen in één auto (incl. tweepersoons hut)
€ 766 bij drie personen in één auto (incl. driepersoons hut)
€ 707 bij vier personen in één auto (incl. vierpersoons hut)

Inbegrepen:
– Retourovertocht per ferry van Hoek van Holland naar Harwich met de Stena Line, inclusief een bed op basis van indeling in een tweepersoons binnenhut met douche/toilet, inclusief een auto (per twee deelnemers) tot 6,00 meter lang en lager dan 2,00 meter.
– Retourovertocht per Irish Ferries van Holyhead naar Dublin, heen met de Fast Ferry, terug met de Cruise Ferry, inclusief een auto (per twee deelnemers).
– Zes overnachtingen in B&B accommodatie, op basis van logies en ontbijt.
– 5 x lunchpakket (niet op laatste dag).
– 5 x diner in jouw B&B (niet op de aankomstdag).
Voor voertuigen hoger dan 2,00 meter is voor de Stena Line overtochten een toeslag van € 60 per voertuig retour van toepassing. Bij Irish Ferries is er een toeslag voor vans/minibussen (voertuigen met alleen voorin zitplaatsen, zoals een VW Caddy, Citroen Berlingo of Peugeot Partner) en voor bestelwagens van hoger dan 2,25 meter (maximale hoogte 2,60 meter) van € 60 retour per voertuig.

Vaarschema 

De volgende ferryovertochten zijn inbegrepen:
24 augustus: Hoek van Holland – Harwich, 22.30 uur vertrek, aankomst 06.30 uur (volgende dag).
25 augustus: Holyhead – Dublin, 16.45 uur vertrek, aankomst 19.00 uur (Swift, Fast Ferry).
31 augustus: Dublin – Holyhead, 08.05 uur vertrek, aankomst 11.30 uur (Ulysses, cruise ferry).
31 augustus: Harwich – Hoek van Holland, 23.00 uur vertrek, aankomst 08.00 uur (volgende dag).
Met een toeslag van € 45 per voertuig kan voor de terugreis over de Ierse Zee ook geboekt worden voor de Dublin Swift Fast Ferry, vertrek om 07.30 uur, aankomst 09.45 uur. De afstand Harwich – Holyhead bedraagt circa 550 kilometer, waar je onder normale omstandigheden ongeveer zes tot zeven uur over rijdt.
Deelname kan alleen via inschrijving bij www.bbi-travel.nl/koc2019.

De King Of Clubs finale wordt mede mogelijk gemaakt door:
Leitrim County Council, Sensas, Browning, BBI-Travel, IFI, Tourism Ireland en Beet.

King of Clubs finale 2019 - Jan Willem Plekkenpol zal dit jaar zijn titel verdedigen.

Jan Willem Plekkenpol zal dit jaar zijn titel verdedigen.

Kijk ook op:
https://beet.nl/veel-belangstelling-voor-king-clubs-2019-je-vist-mee-vanaf-707-euro/
https://beet.nl/browning-nieuwe-sponsor-king-clubs/
https://beet.nl/sensas-al-jaren-een-trouwe-sponsor-van-de-king-clubs/