Inmiddels zijn er 6 weken verstreken en word er druk gewerkt aan het verplaatsen van visreizen. Helaas gaat dit niet altijd even makkelijk, om jullie een idee te geven. We kunnen reizen pas definitief verplaatsen als de luchtvaartmaatschappij beslist om een vlucht te annuleren of als een overheid duidelijkheid geeft over het wel of niet mogen inreizen van het land.

In de regel gebeurt dat pas 1 a 2 weken voor vertrek. Dat is zowel voor jullie als gast maar ook voor ons als organisatie vervelend. We moeten dan op het laatste moment nog veel en snel gaan regelen om alles voor elkaar te krijgen.

We hebben een aparte informatiepagina ingericht op onze website waar we relevante informatie plaatsen. Wanneer we nieuws hebben gaan we het hier plaatsen. Houd deze in de gaten https://www.visreis.nl/corona-virus

Seizoen 2021

Wil jij in 2021 een visreis boeken? Boek deze dan nu!
In verband met de Corona crisis worden er namelijk veel visreizen verschoven waardoor de druk op het einde van dit jaar en op 2021 nu al enorm hoog is.

We hebben nu al locaties in Noorwegen waar de maanden mei en juni 2021 helemaal zijn volgeboekt! Doordat de locaties snel volgeboekt zijn is de kans groot dat je niet op je gewenste locatie en datum terecht kan.

Situatie in Schotland

Nieuws van onze lokale partner Ian in Schotland. Hier krijgen de hengelsportbedrijven momenteel geen enkele ondersteuning. Hij heeft met zijn noodroep het avondnieuws gehaald.

KLIK OP DE AFBEELDING VOOR HET NIEUWSBERICHT

Update Ijsland

In IJsland zijn er aantal zaken aangepast waardoor er op onze locatie Flateryi in het voordeligste seizoen van 2021 extra ruimte beschikbaar is gekomen. Nu dus in de maand april voor een zeer aantrekkelijk bedrag naar IJsland. Nog steeds heel comfortabel met de binnenlandse vlucht. Nu vanaf 1295,- euro per persoon een compleet verzorgde visreis naar het land van de grote kabeljauwen en zeewolven. Kijk hier voor alle details https://www.visreis.nl/ijsland

Groepsreizen

Helaas hebben we afgelopen week moeten besluiten om een aantal van onze groepsreizen te moeten annuleren en verschuiven.

De groepsreizen die daar slachtoffer van geworden zijn zijn:

  • Het Wout Van Leeuwen Noorwegen festival
  • het Cinnetic Noordkaap festival
  • Nipro Noorwegen festival

 

Het Wout Van Leeuwen Noorwegen festival wordt nu samengevoegd met het Raven Noorwegen van 1 tm 8 oktober 2020 in Saltstraumen

Lees HIER alle details