Het is met gepaste trots en ​grote ​blijdschap dat we mogen aankondigen dat we vanaf 2 juni 2022 een nieuwe medewerker ​bij ons in dienst krijgen! Het is ons gelukt om ​onze​ openstaande vacature in te kunnen vullen. ​En hoe! ​Nathalie van den Berg​, die velen van jullie al kennen uit de hengelsport/media, sluit zich namelijk met al haar enthousiasme bij ons aan​​.

Nathalie gaat bij Visreis.nl de backoffice beheren. De basis werkzaamheden zijn daarin het verwerken van offertes, bevestigingen, facturen, tickets, huurauto’s, reisbescheiden etc. Daarnaast gaat ze bij beschikbaarheid ook nieuwe activiteiten opzetten voor Visreis.nl waaronder een visreis voor “​W​omen ​O​nly”​… We zitten vol creativiteit en ideeën, dus er volgt ongetwijfeld meer!​

Nathalie gaat 24 uur per week werken bij Visreis.nl en kan zodoende haar eigen werkzaamheden voor onder andere ​”D​e Visvrouwen​”​ op RTL 4, “Nathalie geeft ​Antwoord” voor Raven en andere ​”Fishing Nathalie”-​promotionele activiteiten voor de s​portvisserij gewoon blijven uitvoeren.

Voor Visreis.nl is dit een ​hele ​grote en belangrijke stap om de toekomst van het bedrijf ​é​n de daarbij behorende kwaliteit te kunnen ​blijven ​garanderen. Door deze uitbreiding kunnen we ons nu ook weer bezig gaan houden met de verdere groei van het bedrijf en onze commerciële activiteiten. Er staan ​namelijk ​alweer een paar ​te gekke ​nieuwe locaties te popelen om ​​opgenomen te worden in het ​mooie ​portfolio​ van Visreis.nl​.

Kortom​,​ w​ij​ zijn er helemaal klaar voor om Visreis.nl naar het volgende niveau te brengen en onze klanten optimaal van dienst te ​zijn​!

 

|> VISREIS.NL