Na vorige week twee nieuwe festivals voor 2022 te hebben gepresenteerd, meldt Visreis.nl een nieuwe locatie in het aanbod te hebben opgenomen. In Zuid-Noorwegen is de plaats Bomlo vrijgegeven als bereikbare locatie met zeer goede accommodatie, visboten en vangsten.

Zeer goede vangsten…

De accomodaties in Bomlo zijn eind 2019 opgeleverd en bieden ruimte aan zes personen. Vanuit de woningen heb je een fenomenaal uitzicht over de fjord en loop je zo jouw eigen ‘vismachine’ op die in je achtertuin ligt. De woning beschikt over drie tweepersoonskamers met elk twee eenpersoonsbedden en zelfs een sauna en bubbelbad horen erbij.

Beschut

Bomlo ligt heel beschut. Dus ook met minder goed weer  is de kans groot dat je hier toch nog een plek kan vinden waar je kan vissen. En qua visserij heb je hier een enorme diversiteit aan mogelijkheden: grote leng en heek op diepte, werpend op pollak en koolvis rondom de eilanden, jiggen op kabeljauw en koolvis op structuur, platvis op zandbodem en heilbot op plateaus van 20 t/m 50 meter.

Details

Ben je geïnteresseerd in deze locatie? Kijk dan snel hier op de webpagina met alle details. Voor 2021 zijn nog een aantal weken beschikbaar en dat is op veel toplocaties niet meer het geval. Je kunt ook mailen met info@visreis.nl of bellen naar 0348 – 201 266.