In het midwesten van Frankrijk, in het departement Deux-Sévres, richting Poitiers, ligt in het prachtig glooiende landschap het domein van Les etangs de la Crolee. Het domein is in totaal zestien hectare groot, het is volledig omheind en het is beschikbaar als visbestemming via Angling Escapes.

Je voelt je hier alleen aan je eigen meer.

Het domein bevat twee meren te weten Crolee Bas (het lager gelegen meer) en Crolee Haut (het hoger gelegen meer). Beide meren hebben een eigen grote luxe safari tent van maar liefst 35 m² binnenruimte en een overdekte veranda van nog eens 20 m². De inrichting bestaat uit twee aparte slaapkamers, een kinderbed/speelruimte, een grote keuken en een lounge gedeelte.

Unieke vissen… 

Door het lichte hoogteverschil verdwijnen beide meren uit elkaars gezichtsveld. Tussen beide meren in staat het luxe nette toiletgebouw. Hier hebben beide meren hun eigen douche en toiletruimte waarvan je ook jouw eigen sleutel krijgt. Verder heeft dit gebouw nog een gezamenlijke ruimte. Hier staat een vriezer en kan er ook afgewassen worden. Het toiletgebouw staat ongeveer 50 meter van beide stekken vandaan.

Meren van 3 en 2,5 hectare. 

Etang Crolee Bas is 3 hectare groot. Het heeft één centraal gelegen ruime stek en je kunt hier met maximaal drie vissers vissen. Etang Crolee Haut is ietsje kleiner met haar 2,5 hectare. Het heeft eveneens één centraal gelegen, ruime stek en je kunt hier ook met maximaal drie vissers vissen. Voor meer info: klik hier.

Voor het juiste vakantiegevoel…