‘Team Nautilus’ is een charterbedrijf met twee visboten. Er wordt vanuit Vlissingen gevist op alles wat is toegestaan in de Noordzee en aangrenzende wateren. ‘De klant vraagt, wij draaien’ is het motto. Dus niet alleen vistochten maar ook gezellige feestjes zijn aan boord mogelijk…

De Nautilus I catamaran…

 

Pakketten

Op de twee Nautilus boten ben je een graag geziene gast. Er zijn voor de opstappers verschillende pakketten zodat je niet altijd de volle prijs hoeft te betalen wanneer je een ander budget verkiest. Van de solo opstapper tot aan de all-in opstapper; alles is mogelijk. Er wordt niet moeilijk gedaan en verkooppraatjes zijn uit den boze; eerlijkheid en openheid naar de klant staat voorop, ook wat de vangsten betreft. Schipper Frank Smits van de Nautilus I: “Waar wij naar streven is de mensen een topdag bezorgen op de juiste stekken, of je als zeevisser nu op zoek bent zijn naar makreel, haai, tong, zeebaars en alles wat daartussen zit, maakt niet uit.”

 

Ruim dek

De Nautilus I is een Blyth WorkCat catamaran , 11x 5 meter, met twee hagelnieuwe 170 pk Yanmar diesels, goed voor een kruissnelheid van 15 knopen. Voorzien van  4x kaartplotters, 2x marifoon, 2x radar, 2x visvinders / sonar, en auto-pilot. Het super stabiele ‘visplatform’ is een genot om te varen en mee te vissen, met een super ruim dek!  De Nautilus II is een ‘Bullit’ met maar liefst 2x 300 pk onder het dek! Deze is uitgerust met 2x kaartplotters, 2x marifoon, 2x radar en een visvinder / sonar. Ook deze boot is voorzien van een ruim visdek waar de sportvisser zijn plan kan trekken. Beide schepen zijn vanzelfsprekend uitgerust met de noodzakelijke reddingmiddelen zoals vlotten, vesten en noodvuurwerk.

Meer weten? Klik hier voor de website en volg het actuele nieuws ook op Facebook!

Vissen op de soorten die je wilt…