Dit jaar is Visservice Webshop Koning Onderlijn! Ga je deze zomer op jacht op makreel, maak dan keuze uit 25 (!) verschillende makreelonderlijnen, waaronder de befaamde Krijnlijn, die uniek is voor Nederland en alleen bij Visservice te koop.

 

Heb jij hem al: de unieke Krijnlijn?

Enorme keuze uit onderlijnen voor alle zeevissoorten…

 

Alle onderlijnen

Maar ook voor onderlijnen voor de diverse andere vissoorten zoals schar, zeebaars, kabeljauw en tong heeft Visservice Webshop dé juiste onderlijn op voorraad. Tegen dit gemak hoef je zelf niet te gaan knopen op de avond vóór je visdag. Dankzij de jarenlange ervaring in de zeevisserij weten de mensen van Visservice als geen ander welke onderlijn je nodig hebt, dus mail ze gerust om dat te vragen.

Een makrelen-bootset voor nog geen 6 tientjes?  Chris van Visservice bewijst het!

En dan ook nog met nylon op de molen!

 

Eigen bootset

Dit jaar eens geen hengel huren op de charterboot? Neem je eigen hengel mee! Voor nog geen zes tientjes heb je de speciaal gebouwde makreelhengel van Dega met een soepel draaiende DAM Quick 1 6000 werpmolen gevuld met nylon. Een supercombi voor het makrelenseizoen en bovendien goed betaalbaar!

Silkekrogen, geep vangen zonder haak! 

 

Silkekrogen

Nog een tip: Visservice heeft ook de beschikking over de bekende Silkekrogen geep-lijnen. Hiermee kun je zonder haken  geep vangen! De scherpe tandjes van de geep raken verward in het fijne garen van de Silkekrogen en je kunt de geep moeiteloos aan de kant krijgen. Deze kun je vissen achter een lepel of een sbirulino. Klik hier voor info.

 

Zowel de makreel als de geep is gearriveerd, dus zorg dat je bent voorbereid!