Aankomende zaterdag 26 februari wordt in Andijk aan de Industrieweg 18 de Visservice Meetingdag gehouden. Deze dag staat in het teken van de Visservice reizen, kennismaken met medereizigers en informatie over het programma van de reizen, de visserij en de materialen.

Ook alle info over de reis naar Tromsø  

Er zijn al veel inschrijvingen ontvangen en het wordt dan ook een leerzame en gezellige dag.  Het programma is als volgt:

  • 10.00 inloop
  • 11.00 presentatie Robert Wognum over de diverse locaties 1
  • 14.00 presentatie Robert Wognum over de diverse locaties 2
  • 16.00 einde dag

De presentaties zijn allebei hetzelfde. Tijdens deze presentaties is er voldoende ruimte om vragen te stellen. Mocht je jezelf en je vismaten nog niet hebben opgegeven, doe dit dan alsnog! Dit kan via info@visservice.nl. 

We krijgen alweer zin… 

Er is genoeg ruimte om gezellig bij te praten onder het genot van een kop koffie of een ander drankje. Alle informatie over de locaties in Noorwegen is aanwezig. De dag is voor iedereen die een reis heeft geboekt of anderszins geïnteresseerd is om mee te gaan op een van de georganiseerde reizen. Neem dus gerust je vismaat, vrienden of familie mee om een kijkje te komen nemen.

Maak kennis met je medereizigers en de mensen achter Visservice!

Naast de webshop opent Visservice binnenkort een fysieke winkel. De fysieke winkel is tijdens de meetingdag gesloten, maar wordt op 5 maart a.s. geopend. Wel kun je materialen bestellen en die op de Meetingdag ophalen, dat scheelt weer verzendkosten. Kijk op www.visservice.nl voor meer info.