De Visservice Webshop verkoopt enkel en alleen producten voor het vissen op en aan zee. Daarom tref je er bijvoorbeeld een uitgebreid assortiment aan van onderlijnen, in alle soorten en maten. Stel je liever zelf je onderlijnen samen, bij Visservice vind je eveneens alles wat je nodig hebt, van afhouders tot kralen.

  

Kabeljauw (gul) onderlijnen en de Twisted octopus paternoster… 

 

Haakclips

Hoewel de zeevissers uitkijken naar de eerste zomervissen als zeebaars en geep, is er momenteel ook schar en gul te vangen vanaf de pieren. Ook de gulvisser is bij Visservice aan het goede adres. Voor vanaf de kant verkopen ze onder eigen merk mooie onderlijnen die al voorzien zijn van haakclips waardoor je lekker ver kunt werpen. Een andere fantastische kabeljauwonderlijn is de ‘twisted octopus’.

Goede kwaliteit luxe aasnaalden.

Voor de bot en de schar…

 

Koude vingers

Nieuw in het assortiment en natuurlijk super noodzakelijk, is het bindelastiek om je natuurlijk aas goed mee vast te zetten. Gebruik je liever pieren dan heeft de Visservice Webshop uiteraard ook aasnaalden op voorraad waaronder ook een luxe variant. Deze laatste is dikker en stugger waardoor je meer controle houdt over de aasoverbrenging op de haak. Een welkome bijkomstigheid voor zeevissers die een leesbril hanteren of snel  koude vingers krijgen!

Wil je dit alles even rustig bekijken, klik dan hier om de Webshop te bezoeken.

 

Producten voor het vissen aan en op zee.