Na de officiële opening van de hengelsportzaak in Winkel (N-H) komen er steeds meer materialen beschikbaar bij Treffers Fishing & Outdoor en weten al veel klanten de weg naar deze zaak te vinden. Buiten de hengelsportmaterialen is er ook veel waardering voor de kleding- en outdoor-hoek in de zaak.

Ook op zondagmorgen open!

 

Kleding

Met een ruim aanbod van merken als Mad, Avid, Fox, Savage Gear, Abu Garcia, PB Products en een eigen merk, kan Treffers Fishing & Outdoor voor de dag komen. Er is zowel zomer- als winterkleding op voorraad, inclusief laarzen, slippers, zonnebrillen, petten; eigenlijk te veel om op te noemen.

Ook sterke merken voor de overnachtende sportvissers.

Mooi en overzichtelijk ingericht.

 

Sonik & Gardner

Ook de outdoor-hoek is uitgebreid met diverse producten om het de sportvissers makkelijk te maken aan de waterkant. Er is een aanbod aan ovals (paraplu’s) om onder te zitten en te slapen maar ook kookgerei van o.a. Fox,  Colemann en CarpLife (UK) zoals branders, verlichting, mokken en ketels.

Nieuw in het karper-assortiment is Gardner Tackle, een gerenommeerd Engels merk op onderlijnproducten en hoofdlijnen. Ook komt er half juni een zending nieuwe hoofdlijnen van Sonik in diverse diameters in de kleuren groen / bruin en camou in de winkel. Die hoofdlijnen worden uiteraard voor de klant op de molen gezet als service.

Binnenkort verkrijgbaar!

 

Lijnen en end-tackle van Gardner en de prima vangende aasjes van KGB. Van die laatste ook de smaak Crab ‘n Squid. 

KGB Baits

Heb je nog aas nodig? Sinds kort zijn er de boilies, dips, pop-ups, pellets en dumbels van het Hollandse boilie merk KGB Baits in het assortiment. Hier zijn veel karpervissers (maar ook witvissers) zeer content mee! KGB levert zeer goed vangende boilies, ook in verpakkingen van 5 kg.

Al met al voldoende redenen om Treffers Fishing & Outdoor een keer aan te doen of op de webshop te kijken! Klik hier voor meer info.