Frans de Witte Hengelsport

Nog juist voor de Kerstvakantie heeft Frans de Witte Hengelsport een aantal nieuwe producten van Shimano voor het vissen op roofvis binnen gekregen.

De vernieuwde Shimano Yasei roofvishengels zijn binnen evenals de nagelnieuwe Shimano Miravel, de goedkoopste werpmolen van Shimano die gebruikt maakt van het Ci4+ materiaal. De Yasei zou een serieuze overweging moeten zijn voor vissers die op zoek zijn naar een specialistische hengel die past bij hun favoriete vistechniek. Er zijn speciale modellen ontwikkeld voor het vissen met een specifieke techniek, zodat jij de perfecte hengel kunt kiezen voor jouw favoriete visserij. Door de combinatie van hoogwaardig carbon met topkwaliteit geleideogen, zijn de acties en balans van elke Yasei hengel uitstekend.

Daarnaast is het de moderne uitstraling en strakke afwerking die deze hengels extra bijzonder maken.

Daarnaast is het de moderne uitstraling en strakke afwerking die deze hengels extra bijzonder maken.

De Miravel is het laagst geprijsde model werpmolen in de populaire Magnumlite serie. Het lagere totaalgewicht, gecombineerd met een lichtgewicht rotatiegevoel is perfect voor vissers die geavanceerde prestaties willen combineren met een uitstekende betaalbaarheid. Het ingetogen uiterlijk van de Miravel zal je met vertrouwen vervullen. Het elegante ontwerp verraadt zijn betaalbaarheid en zal naadloos combineren met elke Shimano hengel, waardoor de perfecte harmonie van lichtheid en balans ontstaat. En de verfijnde prestaties zullen je echt aanspreken wanneer je een technische visser bent die lichtheid van gewicht en lichtheid van draaiing waardeert.

Als onderdeel van de Magnumlite Series kun je er zeker van zijn dat de Miravel vol zit met geavanceerde technologie om je visserij efficiënter en plezieriger te maken.

Als onderdeel van de Magnumlite Series kun je er zeker van zijn dat de Miravel werpmolen vol zit met geavanceerde technologie om je visserij efficiënter en plezieriger te maken. Links de nieuwe werpreel.

Ook nieuw dit jaar is de vederlichte Shimano SLX XT DC werpreel met computergestuurde rem, perfect voor de lichtere visserij met de werpreel. De SLX DC XT is het topmodel in de razend populaire SLX serie. Voorzien van Shimano’s meest geavanceerde I-DC5 Intelligent Digital Control remsysteem en een MGL III spoel met lage inertie, maximaliseert hij de werpprestaties voor alle maten kunstaas, inclusief ultralichte finesse maten. Wanneer je de directheid van een werpreel wilt combineren met het werpgemak en de veelzijdigheid van een werpmolen, dan moet de SLX DC XT bovenaan uw lijst staan. Dit technische meesterwerk is perfect in staat om een grote verscheidenheid aan kunstaas te werpen, heeft een verborgen veelzijdigheid en komt pas echt tot zijn recht met lichter kunstaas; het maakt moeiteloos en nauwkeurig werpen mogelijk. Het hart van de opmerkelijke werpveelzijdigheid is een combinatie van de MGL III-spoel met lage inertie en de I-DC5 Digital Casting Control. De spoel is ultralicht en wanneer hij geladen is met gevlochten of lichter mono, draait hij met een zijdezachte soepelheid en gemak om de afstand te maximaliseren.

Hopelijk wordt het een beetje visweer tijdens de kerstvakantie…

Frans de Witte Active Camping
Duwboot 22b
3991 CE Houten
Tel. +31 (0)30 – 63 65 425
E-mail: post@fransdewitte.nl
Website: www.fransdewitte.nl/hengelsport