Er zijn heel veel fanatieke sportvissers in Nederland en België en iedereen vangt geregeld een mooie vis of vreemde vis, of maakt iets bijzonders mee dat je met je medevissers wilt delen. In de rubriek Klim in de Pen kun jij je ei kwijt. Iets bijzonders meegemaakt? Mail dan je verhaaltje, mening, belevenis, vangstfoto of vakantiekiekje naar de redactie van Beet!

Vond je nog iets leuks in je plakboek? Stuur maar door…

 

Mail ons!

Je hoeft beslist geen hengelsportjournalist of schrijfwonder te zijn om avonturen mee te maken aan de waterkant. Daar beleeft iedereen nu eenmaal wel iets. Een vreemde vis tijdens de vakantie (hier een voorbeeld); een spectaculaire vissoort vlakbij huis, een bijzondere ontmoeting met een bever, of een beest wat er met jouw boilies vandoor gaat, je eerste karper in de stromende regen (klik hier), of een roofblei-windehybride in de middagpauze zoals Jurgen Savels.

Wedstrijdvissen? Ik dacht dat het een pool-party was…

 

 

Gedeelde smart

Maar wie weet is jouw vismaat een pechvogel en breekt hij 3x per jaar een hengel tussen  het autoportier of gaat 2x per jaar naar de dokter met een haak in zijn oor! Laat het ons weten op info@publishinghouse.nl en schrijf het van je af; gedeelde smart is halve smart!

Mail ons op adres info@publishinghouse.nl onder vermelding van ‘Klim in de Pen’ en wie weet sta jij snel op Beet.nl!