The Carp Specialist en MTC Baits bieden iedere vroegboeker een erg interessante aanbieding! Ongeacht welk van de betaalwateren van The Carp Specialist je graag bevist, je ontvangt een 25% kortingscode welke eenmalig in de webshop van MTC Baits te gebruiken is. Hier kun je alles bestellen wat je wilt: boilies, pop-ups, dips of hookbaits. Elk product kan eenmalig, maar in elke hoeveelheid die je wenst met 25% korting besteld worden. Perfect om samen met jouw vismaten een mooie aasbestelling te doen van kwaliteitsaas voor de komende karpervisvakantie bij The Carp Specialist!

MTC Baits is waarschijnlijk de grootste producent van freezerbaits in Europa en biedt een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige producten aan. Deze worden direct vanuit de fabriek aan de visser geleverd. Mocht je nog niet eerder met MTC Baits gevist hebben, laat je dan overtuigen – de versheid en goede kwaliteit zullen je zeker bevallen! Op de website van MTC Baits vind je het volledige assortiment.

Betaalwateren behoren tot de meest beviste karpermeren, waardoor er over het algemeen veel hengeldruk aanwezig is van zowel beginnende als ervaren karpervissers. In deze situaties loont het om te kiezen voor echte kwaliteit, waarbij wij je MTC Baits van harte kunnen aanbevelen.

Hoe beter je vangt, des te beter bevalt jouw visvakantie en des te betere herinneringen houd je eraan over… zo simpel is het. Wacht dus niet langer en bezoek de website van The Carp Specialist!

Onderstaand enkele mooie vangsten die afgelopen seizoen gedaan zijn op de MTC boillies:

Dimitri met Bichette op Etang des Gaulois op 30,2 kilogram. Gevangen op een mix van Blend 7 & Krill.

Zsollt Kiss met een beauty vanaf Villedon. Gevangen op The Globe.

Jeroen Albers met Alex op Akribie op 30 kg+. Gevangen op een mix van Extreme S en Krill.

 

Actievoorwaarden

  • Deze actie geldt voor alle reserveringsaanvragen die The Carp Specialist tussen 1 september en 31 december 2017 ontvangt.

  • Je ontvangt uiterlijk eind januari 2018 per e-mail een eenmalige 25% kortingscode.

  • Deze kortingscode is geldig in de webshop van MTV Baits en geldig tot 31 december 2018.

  • Er geldt geen minimaal of maximaal orderbedrag.

  • MTC Baits is jouw aanspreekspartner voor aasbestellingen, tips en advies.

  • Wanneer je jouw visvakantie annuleert of niet tijdig betaalt, vervalt het recht op deelname aan deze vroegboekactie.