Visreis.nl heeft de primeur voor de Benelux: een groepsreis voor Vissende Vrouwen! Van 31 augustus tot en met 7 september 2023 organiseert het reisbureau deze groepsreis naar Saltstraumen in Noorwegen voor minimaal 7 en maximaal 23 deelnemers. Deze visreis wordt persoonlijk begeleid door Nathalie van den Berg die bekend is van de Visvrouwen op RTL 4.

Saltstraumen is de sterkste getijde stroom ter wereld en heeft zich reeds in vele groepsreizen bewezen als een toplocatie voor de visserij. Je vist met maximaal vier personen per boot en Nathalie gaat minimaal een dag mee op de boot om tips en tricks te geven voor deze visserij en te gidsen. Je kunt hier kabeljauw, koolvis, heilbot, leng, schelvis, zeewolf en nog vele andere soorten vis vangen. Door de beschutte ligging is de kans dat hier visdagen verloren gaan erg klein. Dus wat let je en maak deel uit van deze unieke visreis en primeur in de Benelux!

De kosten van deze reis bedragen € 995,- per persoon, exclusief vlucht en bijkomende kosten zijn brandstof voor de boot, eigen verzorging en drankjes tijdens het afscheidsdiner

|> BOEKEN & INFO