Centraal in Nederland liggen de prachtige Vinkeveense Plassen. De Vinkeveense Plassen zijn voor sport- en recreatievissers elke keer weer een unieke beleving. In dit water worden vele soorten vissen gevangen. Niet alleen grote snoeken en karpers, maar zeker ook witvis van een fraai formaat zoals blankvoorn en ruisvoorn.

Op de Vinkeveense Plassen kun je uitstekend op witvis vissen.

 

Vaste hengel

Je kunt op blankvoorn en ruisvoorn vissen met de vaste hengel en een dobbermontage, vanuit de boot of vanaf de oever. Kies de hengel niet te kort, vanwege het heldere water op de plassen is het beter wat afstand tussen jou en de voerplek aan te houden.

Vanuit de (huur)boot bereik je het beste de stekken.

 

Voerplek

Het vissen met de matchhengel en een schuifdobber of een feederhengel en een voerkorfje zijn ook een mogelijkheid om wat meer afstand aan te houden tussen jou en de schuwe vissen op de visplek. Wanneer je de avond van tevoren een voerplek aanlegt, en deze de daarop volgende ochtend gaat bevissen, dan maak je kans op de grootste exemplaren van deze vissoort.

De polders en de rietkanten zijn ook het jachtgebied van de vliegvisser, die met droge vlieg, natte vlieg en nimfen jacht kan maken op ruisvoorn en/of blankvoorn. Gebruik lichte vliegenhengels voor de lijnklasse #3 of 4 om ook een dunne leaderpunt van 12 of 14/00 heel te kunnen houden.

Omgeven door prachtig viswater! 

 

Uitvalsbasis

Aan de Baambrugse Zuwe ligt VVP Verhuur/Visserslust, voor vele sportvissers al jaren de uitvalsbasis. VVP Verhuur/Visserslust is gemakkelijk per boot en auto te bereiken. Kijk op de website voor alle mogelijkheden qua verblijf, de huur van een visboot en het vissen in dit gebied.

Comfortabel overnachten…

 

VVP Verhuur/Visserslust

Baambrugse Zuwe 196-200

3645 AM Vinkeveen

Tel. +31 (0)294 – 293 473

Mobiel: +31 (0)6 – 520 255 55
E-mail: info@vvpverhuur.nl

Website: www.vvpverhuur.nl