De 17e editie van de Utrechtse Hengelsport- en Botenbeurs in de Jaarbeurs maakt zich opnieuw op voor een spraakmakende ‘dolle visdriedaagse’, ditmaal van 30 november t/m 2 december 2018! De liefhebbers van het vissen op roofvis komen op de beurs volledig aan hun trekken met de nieuwste producten voor alle takken van kunstaasvissen. Van ultralicht spin- en dropshotvissen op baars, tot en met het werpen met grote pluggen, poppers en softbaits op exotische krachtpatsers. Verder zijn er speciale roofvisboten uit binnen- en buitenland, interessante bestemmingen in binnen- en buitenland plus waterdichte, comfortabele kleding waarmee je de gehele winter door kunt vissen. Hieronder vind je alvast een greep uit de bedrijven en producten die op de beurs aanwezig zijn met een eigen stand. Bestel nu hier jouw tickets met 25% korting.

Bestel hier je e-ticket

Zebco

Wanneer het moeilijk is om goede aanbeten te krijgen op softbaits, dan kan een extra dregje uitkomst bieden!

Wanneer het moeilijk is om goede aanbeten te krijgen op softbaits, dan kan een extra dregje uitkomst bieden! De nieuwe Q-Stingers maken dat jij weer een grotere kans maakt om in die gevallen vis te haken. Alleen AFW roestvrij staaldraad en de bijbehorende sleeves worden gebruikt op de stalen onderlijnen van Zebco. De kern bestaat uit ongecoat 1×19 camo-staal materiaal. Website: www.zebco-europe.biz/nl/home/.

Spro

De Iris Fatboy is voorzien van een onderscheidende en sterk rollende actie, een zware interne ratel en ze is vervaardigd in een zwevende uitvoering.
De Iris Fatboy is voorzien van een onderscheidende en sterk rollende actie, een zware interne ratel en ze is vervaardigd in een zwevende uitvoering. De Fatboy laat zich zeer eenvoudig binnenvissen en doet zijn ‘verleidelijke dans’ tussen de 30 en de 100 cm diep. Dit universele stuk kunstaas laat zich uitstekend jerken, twitchen en trollen, maar is wellicht nog het meest effectief wanneer je het in één tempo binnen draait. Website: www.spro.eu.

LEES OOK  Sleuren met karperhengel op meerval op de Ebro

Mann’s

Zebco introduceert nu ook softbaits van Mann’s met V-staart, volgens het model van de originele Mann’s Fine-Fish.
Zebco introduceert nu ook softbaits van Mann’s met V-staart, volgens het model van de originele Mann’s Fine-Fish. Verkrijgbaar in een universele lengte: Q-Fish 13 (13 cm). De Mann’s Q-Paddler is gebaseerd op de natuurlijke, slanke vorm van een no-action softbait met een vlakke bovenzijde. Verkrijgbaar in vijf uitvoeringen van 8. 10, 12, 15 en 18 centimeter.: Website: www.zebco-europe.biz/nl/home/.

Meervalshop tom-cat.nl

De drie luchtkamers binnenin de Zeck Belly Cat bellyboot, de opblaasbodem en de opblaasbare zitting zorgen bij elkaar voor de nodige zekerheid.
De drie luchtkamers binnenin de Zeck Belly Cat bellyboot, de opblaasbodem en de opblaasbare zitting zorgen bij elkaar voor de nodige zekerheid. Het draagvermogen van de 170 cm lange en 116 cm brede bellyboot is 160 kg, maar ze heeft dan nog genoeg speelruimte over. De bellyboot wordt compleet geleverd met hengelsteun, fishfindersteun, reparatieset, schouder-draagriem, luchtpomp, draagtas, twee zijtassen en twee afdeknetten. Website: www.tom-cat.nl.

P & S Visreizen en Hengelsport

P&S Visreizen heeft een nieuwe boekingsmogelijkheid gecreëerd, speciaal voor de ervaren Noorwegenganger die de weg weet en geen ondersteuning meer nodig heeft.
P&S Visreizen heeft een nieuwe boekingsmogelijkheid gecreëerd, speciaal voor de ervaren Noorwegenganger die de weg weet en geen ondersteuning meer nodig heeft. P&S Visreizen helpt je op weg, regelen je boekingen zoals verblijf, visboot, vliegtickets, ferry’s… en vanaf daar ga je op eigen kracht vakantie vieren. P&S biedt deze boekingsmogelijkheid op een groot aantal locaties. Website: www.psvisreizen.nl.

RAM Mounts Benelux

De RAM Hi-Torq Wrench wordt gebruikt voor kaartplotters en fishfinders.

De RAM Hi-Torq Wrench wordt gebruikt voor kaartplotters en fishfinders. Deze essentiële, maritieme accessoire zorgt ervoor dat je elektronica stevig op de plek blijft. De RAM Hi-Torq plaats je op de verstelknop van je RAM mount en draait deze aan. Door deze handige accessoires zit de kogelverbinding zo strak vast dat zelfs onder de meeste extreme weersomstandigheden de houder niet zal slippen. Website: www.rammounts.nl.

LEES OOK  Finale Nationale Topcompetitie Feedervissen

Prebaits

De grootste aasvisleverancier van de Benelux komt naar Hengelsport- en Botenbeurs!
De grootste aasvisleverancier van de Benelux komt naar Hengelsport- en Botenbeurs! Het assortiment bestaat uit een groot aantal verschillende vissoorten, zalmolie, sardine-olie, injectienaalden en diverse soorten dreggen. Website: www.prebaits.nl.

Quantum

Ook de Quantum Smoke S3 werpmolen heeft het optisch aansprekende Skelett-Design.
Ook de Quantum Smoke S3 werpmolen heeft het optisch aansprekende Skelett-Design. Hierdoor wordt het gewicht drastisch gereduceerd, zonder concessies aan de stevigheid te doen. De S3 Quantum-vlaggenschip range aan kunstaashengels is volledig vernieuwd en op enkele punten nog beter gemaakt! De S3 is verkrijgbaar in twee hengellengtes met verschillende werpgewichten, zodat er voor elke moderne roofvistechniek de juiste hengel voorhanden is. Website: www.zebco-europe.biz/nl/home/.

Hengeldiscount Gigant

De roofvissers onder de bezoekers kunnen bij Hengeldiscount Gigant heerlijk struinen in het Roofvis-Walhalla van alle bekende merken.
De roofvissers onder de bezoekers kunnen bij Hengeldiscount Gigant heerlijk struinen in het Roofvis-Walhalla van alle bekende merken. O.a. Westin, Spro, Fox, Rapala, Savage Gear, Halco, Jake, Ernie, Musky Mania, Lamiglas, TP en nog veel meer USA kunstaas, de nieuwste collectie Airrus hengels etc. en uiteraard alles tegen de bekende superprijzen! Website: www.hengeldiscount.nl.

Hengelsport De Ronde Venen

De Ronde Venen mag met trots melden dat ze de nieuwe, 48 centimeter lange (!) 4D Line Thru Pike van Savage Gear op de beurs hebben.

De Ronde Venen mag met trots melden dat ze de nieuwe, 48 centimeter lange (!) 4D Line Thru Pike van Savage Gear op de beurs hebben. Dit kunstaas weegt maar liefst 750 gram en is gebaseerd op een 3D-scan van een echte snoek. Het driedelige kunstaas heeft perfecte details, een Photo Chrome-skinprint en een fraaie actie in het water. Website: www.hengelsportwinkel.com.

Raven Hengelsport

De korting geldt het gehele weekend online en de specialisten staan dit weekend in de winkels klaar om je te helpen bij al het advies over montages, kunstaas of andere roofvisartikelen.

Raven Hengelsport is ook dit jaar weer groots aanwezig op de Hengelsport- en Botenbeurs in Utrecht. Raven Hengelsport biedt alles voor de hengelsporter en staat garant voor knallende beursaanbiedingen. Dit weekend kan iedereen alvast profiteren van 20% korting op het gehele roofvisassortiment tijdens het Roofvisweekend! Check voor meer informatie http://bit.ly/2Dvkuh1. Website: www.raven.nl.

LEES OOK  Vakbeurs ICAST - IFTD Show begint op en aan het water

Hertog Hengelsport


Hertog Hengelsport pakt dit jaar weer groots uit in samenwerking met Savage Gear. Naast diverse items uit het assortiment voor 2019 zijn er de bekende Savage Gear kunstaas acties. Ook voor een High Rider Belly Boat ben je bij Hertog aan het goede adres, je scoort ze tijdens de beurs met een aantrekkelijke korting. Website: www.hertog-hengelsport.nl.

Hengelsport- en Botenbeurs 2018 feiten:
• Waar: Jaarbeurs Utrecht
• Wanneer: vrijdag 30 november t/m 2 december 2018
• Openingstijden: dagelijks 10:00 – 17:00 uur
• Online boeking met € 3,- korting én kans maken op een visreis.
• 180 internationale hengelsportbedrijven
• 20.000 m² beursoppervlak
• Grootste hengelsportbeurs van Europa
• Bestel hier online uw tickets met 25% korting

Bezoek onze website voor het laatste nieuws: www.hengelsportbeurzen.nl.

Hengelsport- en Botenbeurs 2018