Met deze prachtige zomerse visdagen wil je als sportvisser niets liever dan lekker lang aan de waterkant blijven. Wanneer je zelfs voor de warme maaltijd niet naar huis wil, dan kun je heel eenvoudig je eten ook meenemen en warm houden…

Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan?

 

Voedseldragers

Karpervissers herkennen dit vast wel, maar ook andere sportvissers blijven liever aan de waterkant tot het donker wordt. Nu zijn er voor de karpervissers allerlei hulpmiddelen en fraai kookgerei om aan de waterkant je eten en drinken te bereiden, maar het kan ook eenvoudiger met de twee Thermos ‘voedseldragers’ die we bij Fish Inn zagen.

The All in One is 22 cm hoog en heeft drie compartimenten.

 

All in one

De Thermos ‘All- in-one’ voedseldrager heeft drie compartimenten met een lepel en een uitneembare lunchdoos. De voedseldrager heeft een perfecte vacuumisolatie voor maximaal temperatuurbehoud, warm of koud. Warme gerechten blijven tot 16 uur warm en koude gerechten zoals een fruitsalade blijft zeker 24 uur koud. De Thermos all- in-one voedseldrager is van RVS en de hoogte van het geheel is 22 cm met een diameter van 13,5 cm. Het totale gewicht is 1,1 kilo. Klik hier voor meer info.

De Stainless King is slechts 18,5 cm hoog. Ideaal voor een warme maaltijdsoep.

 

Stainless King

De andere Thermos voedseldrager is de Stainless King. Thermos maakt gebruik van de gepatenteerde TherMax(R) vacuümtechnologie. Er wordt binnenin de Thermos Stainless King voedseldrager een luchtloze ruimte gecreëerd tussen twee roestvrijstalen wanden, waardoor de temperatuur zolang mogelijk behouden blijft. Etenswaren kunnen tot 14 uur lang warm of tot 24 uur lang koud blijven. De Thermos Stainless King is 100% lekdicht waardoor deze voor allerlei gerechten geschikt is, denk aan soep, pasta en fruitsalades. De afmetingen van deze topper zijn 8.5 cm diameter fles / 7 cm diameter opening x 18.5 cm hoogte. De inhoud is 710 ml. Klik hier voor meer details.

Interesse? Kijk dan op de website van Fish Inn.