De meeste sportvissers kunnen niet zonder waterdicht schoeisel. Zolang je niet in het water hoeft te staan kun je nog met ‘boots’ of stevige (berg)schoenen rondlopen in herfst of winter, maar wanneer je af en toe in het water of de waterkant staat, zijn laarzen onontbeerlijk. Een van de betere merken vind je bij Fish Inn: de Muck Boot Chore Classic.

Comfortabel, warm en waterdicht… 

Deze Muck Boot Chore Classic laars is een robuuste outdoor laars waarmee de zwaarste klussen geklaard kunnen worden, de koploper in de sector outdoor laarzen voor de echte wandelaar of de sportvisser die niet alleen droge voeten wil houden maar ook een goede pasvorm en comfort aan de voeten wil hebben.

De meeste modellen Muck Boot zoals ook dit model Chore zijn uitgevoerd in een combinatie van hoogwaardig natuurrubber met neopreen om je voeten onder alle omstandigheden droog en warm te houden. Deze laars is door Muck Boot eigenlijk ontwikkeld voor gebruik op de werkvloer maar is ook flink aan de tand gevoeld bij verschillende producttesten.  Het outdoor magazine Landleven heeft zo vele merken outdoor laarzen getest en vergeleken en de Chore Classic laars van Muck Boot kwam glansrijk als beste uit de test op alle vlakken (klik hier).

Neopreen

Deze Chore Classic laarzen van Muck Boot zijn heerlijk warm door de 5 mm soepele neopreen schacht. Omdat dit model Muck Boot voorzien is van een ademende Airmesh voering wordt eventuele transpiratie van je voet goed afgevoerd en zal je mede hierdoor niet snel kouden voeten gaan oplopen door transpiratie. Naast de Muck Boot Chore Classic heeft Fish Inn ook de beschikking over de Muckmaster Hi Moss en de (camo) Woody Max Orange Lining.

 

De Muckmaster (links) en de camo Orange Lining (rechts)…

Meer weten over de standaard Chore uitvoering? Klik hier om de details te bekijken.

Daarom heet deze de Orange Lining…