Midden in het parcours in vak B is Dolf Rijs een uitzondering als enige weet hij wel wat vis te vangen. Op de staartstek zit Cor Martens, alles haalt Cor uit de kast maar het is verdraaid lastig de vis tot aanbijten te verleiden. Op de kop- en staartstek wordt vis gevangen met de stok maar de overige stekken vang je enkel door secuur vissen met de feeder. Jeroen Storck gelukkig weer terug van weggeweest heeft vandaag gekozen om het een lightfeeder zijn vis te vangen. Zijn buurman Nico Schouws gokt op de stok maar op een brasempje na komt ook zijn vis van de feeder. Vandaag mogen we als nieuw lid Alfred van Wersch verwelkomen. Helaas voor Alfred heeft de vis er vandaag op de stok geen zin in, maar de kop is er af, het kan enkel beter worden. Na drieënhalf uur gaat de weeg- en telploeg op pad. In vak A wordt het vak gewonnen op het kopnummer met 9 vissen en 1.234 gram door Teun Kanon. De tweede plaats gaat naar Nico Schouws en derde wordt Tom Moolevliet. In het B-vak gaat de dag- en vakoverwinning met overmacht naar Dolf Rijs met 11 stuks en 5 kilo, Dat is vandaag ook gelijk het hoogste gewicht. De tweede plaats gaat naar Theo Breedijk en derde eindigt Cor Martens.

 

 

 We kijken terug op een regenachtige visochtend, net al te koud maar helaas liet de vis het erg afweten.

Uitslag 1e wintercompetitie Hsv Kennemerland

Vak A
1. Teun Kanon 9 stuks 1.234 gram 21 punten
2. Nico Schouws         4 stuks 1.524 gram 19 punten
3. Tom Moolevliet 4 stuks 1.282 gram   16 punten

 

 

Vak B
1. Dolf Rijs 11 stuks 5.002 gram 61 punten
2. Theo Breedijk 6 stuks 1.146 gram 17 punten
5. Cor Martens 3 stuks 1.030 gram 13 punten

 

 

Lijkt het wel wat om bij Hsv Kennemerland mee te vissen, schroom niet om ons te mailen voor meer info hsvkennemerland@hotmail.com.

De tweede wedstrijd van de zomercompetitie is zondag 27 november 2016. Wil je meedoen mail hsvkennemerland@hotmail.com.enkijk gelijk eens op teamwebs,  http://hsvkennemerland1.teamwebs.nl/index.php?class=Teamweb&id=8150