Revolutionair nieuw

In de nooit eindigende zoektocht naar perfectie heeft Shimano de toekomst van ultra longcast molens opnieuw gevormd en voor het eerst een radicaal nieuw spoelontwerp gecombineerd met zijn wereldberoemde Super Slow 10 Oscillation. De nieuwe Long Stroke Spool is 45 mm lang en vergroot het oppervlak van de spoel aanzienlijk (+ 30%), in vergelijking met eerdere modellen.

De nieuwe Aero Technium Magnesium is de nieuwe toonaangevende, super slanke en ongelooflijke longcast superster van Shimano. Werp ver – werp nauwkeurig. Zoals de naam al aangeeft, heeft Shimano ultra lichtgewicht magnesium gebruikt voor de slanke HAGANE body in een poging om het totale gewicht te minimaliseren.

Als gevolg hiervan kan er nu een hogere snelheid gegenereerd worden met de hengel bij extreem lange worpen, wat op zijn beurt de snelheid van het ‘lood’ verhoogt op het moment van loslaten. En alsof al deze unieke technologie nog niet genoeg was, heeft Shimano de hoofdas opnieuw ontworpen om mogelijke doorbuiging onder extreme belasting te minimaliseren. De nieuwe Rigid Cast helpt bij het optimaliseren van de timing van het loskomen van de lijn en vermindert wrijving genererende trillingen van de spoel.

|>SHIMANO