Als winkelier probeer je altijd wat aantrekkelijke aanbiedingen voor je klanten te bedenken, en ditmaal heeft Hengelsport Wesdijk een bijzondere actie lopen voor Nash Instant Action boilies. De kwaliteit van deze boilies is zeer hoog, dus je weet vrijwel zeker dat het aan je boilies niet kan liggen. Vanwege een dubbele levering kun je nu bij Wesdijk profiteren van een lagere verkoopprijs!

Bij Nash boilies hoef je niet in te zitten over de kwaliteit, zoals karpervisser Luke Welsch hier laat zien.

 

Instant

Zo betaal je voor de Nash Instant Action boilies bij deze actie 5,- euro per kilo en die naam ‘Instant’ staat daar niet voor niets: extra voorvoeren is niet per se noodzakelijk.  De prijs geldt onder het motto ‘drie halen twee betalen’.  Voor een 1 kg zak betaal je normaal 7 euro. Bij ‘drie halen twee betalen’ hoef je maar voor twee zakken te betalen.

Instant Action boilies; voorvoeren is niet per se noodzakelijk…

 

Monster Crab

Ook voor de 2.5 en 5 kg zakken Nash Instant Action boilies gelden kortingen. De 2.5 kg zakken kosten 17,- euro en bij ‘drie halen, twee betalen’ betaal je maar voor twee zakken. Een 5 kg zak is 32,50 euro.  Ook hierbij betaal je maar voor twee zakken als je er drie aanschaft. De Nash Instant Action boilies zijn leverbaar in Hot Tuna, Pineapple Crush, Squid & Krill, Coconut Creme, Strawberry, Candy Nut Crush en de populaire Monster Crab.

Meer weten? Klik hier voor de actieprijzen.

De actie geldt zolang de voorraad strekt, en alleen voor de genoemde aanbiedingen op de website, dus check het even en sla je slag in deze periode voor de grote vissen.