Zin om te vissen in de vakantie, maar even niet de juiste materialen in huis? Bij de aanbiedingen van roofvissets bij Wesdijk Hengelsport is keuze genoeg voor een voordelige deal om direct mee naar de waterkant te gaan, of je nu met shads, pluggen, jerkbaits of dropshot wil vissen.

Spinsets…

 

Inderdaad, de keuze is reuze voor de roofvisser of beginnende roofvisser. De selectie van hengel, molen en/of lijn is al voor je gedaan en dankzij de combi-aanbieding heb je zo’n set voordelig in één aankoop. Wesdijk maakt het je gemakkelijk met sets in alle prijsklassen.

Jerkbaitsets…

 

A-merken

Met A-merken als Daiwa, Abu, Savage Gear, Berkley of DAM heb je geen afdankertjes in handen, maar degelijke materialen met de bijbehorende garanties. Wat te denken van deze set: met een echte Daiwa LT (!) molen die slechts 215 gram weegt; een 244 cm lange Berkley E-Motion Dropshot hengel, compleet met een gevlochten Daiwa J-braid X8 lijn erbij? ‘Meer moet dat niet zijn’, zouden onze zuiderburen zeggen.

Meteen met je setje naar de waterkant…

Dropshotten op niveau, met de Berkley E-Motion en een Daiwa Ninja LT molen, met gratis gevlochten lijn erbij. Klik hier

 

Spinsets

Maar ook voor andere technieken zijn er geschikte sets voorradig. De wintermaanden zijn perfect om op roofvis uit te gaan en de temperaturen zijn best aangenaam momenteel. Wordt het dropshot, jerkbait, plugvissen of met shads? Bij Wesdijk Hengelsport denken ze met je mee. Klik hier voor spinsets. Klik hier voor jerkbaits sets, of klik hier voor andere roofvissets.

En vergeet niet om alle (roofvis)aanbiedingen nog eens door te lopen, voordat je teveel betaalt. Klik hier voor de Aanbiedingen.

En altijd kans op een leuk kerstcadeau…