Om ruimte te maken voor de vele nieuwe roofvismaterialen van o.a. Savage Gear, Westin, Abu Garcia, Fox Rage, Daiwa, Dam, Spro en veel meer merken, laat Wesdijk Hengelsport sommige roofvismaterialen uitlopen met hoge kortingen. Zo creëren zij ruimte en heb jij als roofvisser heel erg veel voordelige, nieuwe materialen voor je vishobby.

 

Enkele voorbeelden:

De Mitchell Tanager R is een heerlijk soepel lopend werpmolentje, slip voorop het spoeltje en uitermate geschikt voor de lichte roof- en feedervisserij. Deze werpmolen is meest geschikt voor het vissen met nylon. Nu vanaf € 14,95.

Voor deze prijs van dit Bellyboot Actiepakket (€ 134,95) kan iedereen de stap maken naar deze super gave manier van vissen. Kom op de plekken waar niemand anders komt en vang die ene bak. Het pakket bestaat uit een bellyboot en pomp.

De Daiwa Prorex Baitcast Reel is de perfecte oplossing voor het jagen op roofvissen! Een aluminium frame zorgt voor een optimale en dus vervormingsvrije opslag van de tandwieloverbrenging voor hoge ophaalkracht tijdens het gevecht, terwijl de vijf kogellagers zorgen voor een zijdezachte loop en de grootste werpafstanden. De werpreel komt bij Wesdijk Hengelsport op € 199,95

De Berkley E-Motion Dropshot is een prachtige prijs/kwaliteitsverhouding dropshothengel. Met kurken handgreep afgewerkt en met veel gevoel in de top is deze lichte dropshothengel de ideale streetfish-hengel voor een bedrag vanaf € 39,95.

Het Mitchell Backpack is een zeer sterke rugtas voor iedere struinende sportvisser. Met hardcase vak voor het veilig opbergen van je zonnebril. Nu voor € 47,95 bij Wesdijk Hengelsport.

BEKIJK HIER ALLE ROOFVIS AANBIEDINGEN