What’s New: nieuwe producten voor het vissen met de vaste hengel of feederhengel op witvis en karper, of voor het vissen op roofvis, van merken als Cresta, Drennan, Albatros, Maver, Colmic en Shimano.

 

Voor langdurig gebruik

De Cresta Blackthorne Protector Pole Case biedt ruimte aan minimaal vier hengelkokers, diverse topsets of feederhengels. Ideaal voor de visser die zijn uitrusting graag compact houdt.

Ook als ‘tweede’ foedraal voor de visser die feederhengels en vaste hengels apart wil transporteren is deze case zeer geschikt. Op de voorzijde van de case bevindt zich een groot vak waar gemakkelijk een paraplu of andere, lange accessoires in opgeborgen kunnen worden. De robuuste rits, die over het gehele foedraal van 1,90 meter loopt, zorgt ervoor dat de inhoud snel voorhanden is.

De gehele Blackthorne Range is vervaardigd uit zeer slijtvast en gemakkelijk schoon te maken 600D polyester materiaal.

What's New - Voorzien van een gevoerde schouderband.

Voorzien van een gevoerde schouderband.

Website: www.fishcresta.eu.

 

Met een hol frame

Drennan heeft recentelijk een tweetal Specialist Landing Nets op de markt gebracht die voorzien zijn van een hol, D-vormig, legering frame dat zowel een laag eigen gewicht heeft maar ook zeer strak is.

What's New - Voorzien van grof mesh bovenaan en fijn mesh in het onderste gedeelte.

Voorzien van grof mesh bovenaan en fijn mesh in het onderste gedeelte.

Het legering spreidblok is voorzien van een extra dwarsgedeelte voor extra kracht, met deze landingsnetten is ook het landen van grotere vis geen enkel probleem. Omdat het frame geheel afgesloten is, kan er ook geen water in dringen.

What's New - Het holle frame is geheel afgesloten zodat er geen water in kan dringen.

Het holle frame is geheel afgesloten zodat er geen water in kan dringen.

Het net en het frame zijn uitgevoerd in een bronzen/groene kleur, dit ziet er onder water zeer natuurlijk uit zodat gehaakt vissen zich sneller in het landingsnet laten dirigeren. Sommige vissoorten, zoals kopvoorn, duiken zelfs in het net in plaats van nog een laatste run te maken.

What's New - Beschikbaar in uitvoeringen van 60 en 66 cm.

Beschikbaar in uitvoeringen van 60 en 66 cm.

Het fijne mesh onderin het net is bijzonder visvriendelijk, door het grovere mesh hogerop stroomt het water sneller weg.

LEES OOK  Best New Product Award voor Deeper Start

Website: www.drennantackle.com.

 

Verkrijgbaar in links of rechts model

De stevige kunstof Planer Boards van Predox zijn leverbaar in zes uitvoeringen.

Voor het eenvoudig met meerdere hengels kunnen trollen, zonder dat de pluggen bij elkaar in de buurt komen en voor het afvissen van een breder gebied. Dit bespaart veel kostbare vistijd. Tevens zal er buiten het woelwater van de boot gevist kunnen worden, dit kan dressuur doorbrekend werken. Met neon rood vlaggetje voor goede zichtbaarheid en voorzien van twee verstelbare release clips.

What's New - Hi-Vis gele uitvoering.

Hi-Vis gele uitvoering.

Adviesprijzen vanaf € 17,90.
Website: www.albatroshengelsport.com.

 

Kernachtig gezegd

Het recent door Maver op de markt gebrachte Dual Core Elastic is verkrijgbaar in verpakkingen met 2,50 en 5 meter elastiek, zodat je direct een of twee power topsets van elastiek kunt voorzien.

Het elastiek is meer vergevend dan voorgaande uitvoeringen, zodat je er superieur vis mee kunt drillen. De speciale binnenkern vergroot de elasticiteit van het materiaal en het vergroot tevens de toepasbaarheid van het materiaal.

What's New - Extra elasticiteit.

Extra elasticiteit.

Website: www.maver.co.uk.

 

Ultradun

De RBS Superba van Colmic is in een lengte van tien meter de dunste vaste hengel in het assortiment van Colmic.

De hengel is bestand tegen het vissen onder zware omstandigheden. Door het gebruik van hoge kwaliteit materialen en het dunne profiel is de achtdelige hengel uitermate licht en zeer goed te hanteren. Een hengel die niet alleen op karper- en brasemvijvers, maar ook op kanalen bij het vissen met lichte lijnen prima tot haar recht komt.

What's New - Wordt geleverd met een miniverlengdeel van 100 cm.

Wordt geleverd met een miniverlengdeel van 100 cm.

Website: www.colmic.it.

LEES OOK  Yamaha Marine Proefvaardag

 

Hoogwaardige werpmolen

De van een XT-7 molenhuis voorziene Sedona FI is de laagst geprijsde werpmolen van Shimano die voorzien is van Hagane Gear.

Het Varispeed II lijnmanagement systeem zorgt voor een strak opspoelen van de lijn op de koud gesmede AR-C spoel. Voor een soepele werking zijn in de werpmolen ook drie kogellagers en een naaldlager verwerkt. Beschikbaar in formaten vanaf een model 1000 tot en met 8000.

What's New - De serie kent een grote variatie aan modellen.

De serie kent een grote variatie aan modellen.

Adviesprijzen € 64,95 tot € 94,95.
Website: www.shimano.com.

What’s New – Bekijk ook:
https://beet.nl/nieuwe-producten-voor-de-sportvisser-2/
https://beet.nl/uitgelicht-nieuwe-producten-voor-de-commercial-en-witvisser/
https://beet.nl/uitgelicht-nieuwe-producten-voor-de-witvisser-en-de-commercial-visser/