UNIEKE KANS VOOR BEET-ABONNEES!!

Drie Nederlandse en drie Belgische abonnees van BEET Magazine mogen binnenkort op het Shimano Commercial Experience Center een unieke dag meemaken. Onder begeleiding van Shimano Aero prostaffers krijgen zij op maandag 20 september a.s. ‘les’ in het commercial vissen op karper!

Een unieke kans voor zes Beet-abonnees!

Je vist met de beste Shimano materialen…

Unieke ervaring!

Hoe ziet deze dag eruit? Je wordt op 20 september ontvangen op het Shimano Experience Center in Valkenburg (Limburg) met koffie en Limburgse vlaai. Daarna krijgen de deelnemers een rondleiding in het Experience Center waar het verleden, heden en toekomst van het 100-jarige Shimano te zien is. Hier is bovendien een heuse drilsimulator waar je kunt ervaren hoe het is om het gevecht aan te gaan met hard vechtende zeevissen. Daarna ga je naar Shimano’s eigen Expercience commercial vijver waar meerdere leden van het Shimano Aero prostaff team je staan op te wachten om je een clinic commercial vissen te geven. Een unieke kans!

 Samen met Shimano prostaffers… en vis vangen natuurlijk!

Prostaffers

Het doel is natuurlijk plezier hebben, vis vangen en het een en ander te leren van de prostaffers. Aan het einde van de dag weet je dan alles van bijvoorbeeld het vissen met de method feeder, bomb, pellet waggler en vaste stok. Natuurlijk zijn ook de mensen van BEET Magazine deze dag aanwezig zodat je jezelf later kunt terugzien via een verslag op de BEET online platforms en in BEET Magazine.

Wil je kans maken om deze dag mee te maken? Dan volg je eenvoudig de stappen bij deze Like, Share en Win actie:

Succes! En kijk even of die datum maandag 20 september uitkomt, want dat is al snel!