Ga jij het nieuwe jaar in met een gratis Intensity 620 molen van Preston Innovations? Wanneer je meedoet met de Like & Share actie van dit merk maak je kans op één van de zes gratis molens die als prijs worden weggegeven. Op Oudejaarsavond 31 december 2020 worden de winnaars bekend gemaakt.

Een pracht van een molen voor method- en feedervisserij.

 

Pluspunten

Het is een pracht van een werpmolen die uitermate geschikt is voor de method- en feedervisserij. De Intensity 620 weegt slechts 418 gram en heeft een inhaalbereik van 86 cm bij één slingeromwenteling. De ondiepe aluminium spoel heeft net als de alu reservespoel twee lijnclips. De molen kent tal van pluspunten zoals Powerdrive, CNC gefreesde spoelen, een compact body design, een betrouwbaar worm-drive aandrijving en een fijn instelbaar Speed Drag Systeem.

 Klik op de foto om naar de actiepagina te gaan.

 

Like & share

Om in aanmerking te komen voor een van de zes gratis molens, ga je naar de Facebookpagina van Preston Innovations, deze ‘like’ je als je dat nog niet gedaan hebt en vervolgens deel je het bericht openbaar. Wie weet word jij tijdens het oliebollen eten op 31 december verrast met een kanjermolen!

Klik hier om naar het betreffende bericht te gaan op Facebook.

Meer weten over deze molen? Klik hieronder voor een filmpje.