Het merk Strike Pro heeft met de Cranky X Deep 60F een geducht kunstaasje in huis om de grote roofvissen te bestoken. Deze  6 cm lange crankbait duikt tussen de 1 en 3 meter diep en zoekt zich stabiel en ratelend een weg door zowel stilstaand als stromend water.

Een crankbait met de X-factor!

Mooie vangsten

Met name in Scandinavië en Nederland heeft de Strike Pro Cranky X Deep al voor veel mooie vangsten gezorgd en is daardoor bij de specialisten en de prostaffers van groothandel Pike Master Lures een zorgvuldig gekoesterd kunstaasje voor bijvoorbeeld grote baars, maar ook snoekbaars, snoek, zeeforel, roofblei en zeebaars. De kwaliteitsplug met de twee scherpe dreggen laat zich bovendien als een kogel inwerpen dankzij het interne balansgewicht.

Reageer op de Beet Facebookpagina om vijf van deze crankbaits te winnen!

Een toppertje op elk soort viswater…

Reageer & win!

Mocht je deze crankbait nog niet kennen, dan heeft Pike Master Lures een verrassing voor je, want ze geven 2x vijf van deze Cranky X Deep exemplaren weg aan de liefhebbers. Zorg daarom dat je op de BEET / BEET de Roofvis Facebookpagina bij dit gedeelde artikel reageert om in aanmerking te komen voor vijf van deze crankbaits! Dan laten wij je na ongeveer een week weten of je tot de twee prijswinnaars behoort!

Klik hieronder om een filmpje van de Cranky X Deep te bekijken.