De Squirmz, waarmee Korum vorig jaar op de markt kwam, zijn een echte baarskiller gebleken. Niet zo verwonderlijk dat de range aan Snapper kunstaas  nu verder is uitgebreid met de Reggiez, een drijvende kreeftimitatie, al dan niet kant en klaar gemonteerd op een zogenaamde ‘Chebaruska’ loodkop, de Snapper Cheb Heads.

De Reggiez zijn, net als de Squirmz, gemaakt van FLOATEX materiaal, een materiaal wat extreem zacht en elastisch is en daardoor lang meegaat, ook al zit er een scheurtje of een gaatje in. Deze drijvende kunstaasjes zijn ongelooflijk langzaam te vissen en daardoor perfect geschikt voor de grote baarzen in de koudere maanden.

SNAPPER REGGIEZ

Snapper Reggiez zijn duurzame, drijvende kreeftimitaties van 7,5 cm die het mogelijk maken om heel effectief te kunnen vissen met finesse technieken als de Ned-rig en Chebaruska montage. Vis het langzaam binnen en laat de klauwen van de Reggiez waggelen, wiebelen en schudden. Lange pauzes kunnen grote beloningen opleveren, omdat de Reggiez recht omhoog staat vanaf de bodem dankzij het drijfvermogen, net als een kreeft in een defensieve positie. Tijdens de pauze bewegen de klauwen op een natuurlijke manier, zo wordt een subtiele presentatie gecreëerd die vaak onweerstaanbaar is en dressuurdoorbrekend kan werken.

SNAPPER CHEB HEADS

Met de ‘Chebaruska’ montage creëer je een zeer beweeglijke, wiervrije montage, perfect voor drijvende aasjes zoals de Snapper Floatex Reggiez en Squirmz. Ze zijn voorzien van een dunne, sterke, zeer scherpe weedless haak die je in het kunstaas kunt ‘verbergen’. Ideaal voor als je bijv. op een mosselbank vist of tussen stenen of takken. Verkrijgbaar in gewichten van 3, 5, 7 en 10 gram met drie verschillende haakmaten: 1/0, 1 en 4. Kant-en-klare Reggiez zijn voorzien van een Cheb Head van 5 gram met een 1/0 weedless haak. Voor een Squirmz van 7,5 cm is de maat 1 beter geschikt en de maat 4 voor een 5 cm Squirmz.

KLEUREN RANGE

De 7,5 cm Reggiez en de 5 en 7.5 cm Squirmz zijn verkrijgbaar in Natural, Fluoro en Mutant kleuren: Toxic Frog, Motor Oil, Real Ale, Silver Fish, Dark Lord en Spotted Goby.

Let op!! Leg de Squirmz en Reggiez niet bij andere softbaits in je tacklebox!

Kijk voor meer info op www.korum.co.uk

Wil je meer weten over deze finesse visserij? Lees dan het artikel van Leon Haenen ‘Subtiele verleiding’ in het extra dikke BEET december nummer.

Filmpje over de Korum Snapper Squirmz: https://youtu.be/X_SSTh9xN4k

WINACTIE!

Wil jij kans maken op een Snapper pakket bestaande uit Reggiez, Squirmz en verschillende maten Cheb Heads t.w.v. 35 euro?

Vul dan hieronder je gegevens in. Meedoen kan tot 15 januari.

Helaas, deze Winactie is niet meer beschikbaar.