Naam: Haswing Osapian 40
Specificaties: Haswing stelt als cadeau van de maand voor de decembermaand maar liefst vier Haswing Osapian 40 elektromotoren weg! Deze elektromotoren zijn in een handomdraai aan de spiegel van je boot te bevestigen en hebben een stuwkracht van 40 lbs. Dankzij de duurzame 12 volt motor met een snelheidsregeling die 5 standen vooruit en 3 achteruit kent, doe je lang met een accu. Daarnaast is de staarthoogte traploos instelbaar zodat je zelfs in ondieper water prima uit de voeten kunt. Dankzij het lage eigen gewicht én de inklapbare stuurhendel is vervoer van de Osapian ook geen enkel probleem. De winkeladviesprijs van deze elektromotor bedraagt €239,-

De elektromotoren van Haswing staan bekend om hun goede prijskwaliteitverhouding, bovendien wordt Haswing geroemd om hun legendarische service. Als je een elektromotor van dit merk aanschaft krijg je 2 jaar lang nononsense garantie!

Website: www.haswing-marine.nl

[mailplusform formid=10381 /]

Helaas is deze actie inmiddels verlopen, wil je kans maken op een prijs ga dan naar het cadeau van de maand van deze maand.