Preston Innovations stelt als Cadeau van de Maand voor november in totaal 23 C-Drome EVA Bowl Sets beschikbaar. Deze set bestaat uit twee EVA-bakken van hoge kwaliteit, een met een inhoud van 3 liter, de andere heeft een inhoud van 5 liter.

Deze EVA-bakken zijn perfect voor het bewaren van allerlei soorten aas en voor het mengen van kleine hoeveelheden lokvoer. Het EVA materiaal is eenvoudig schoon te maken na afloop van een vissessie. De winkeladviesprijs ligt voor deze set op € 21,95.

KRACHT EN DUURZAAMHEID
Onder de noemer C-Drome levert Preston Innovations een uitgebreide range aan materialen voor het vissen op commercials en brasem-/karpervijvers. In het assortiment vind je, onder andere vaste hengels, feederhengels, tassen, foedralen, landingsnetten met bijbehorende stelen, kleding, dobbers, haken, elastiek, nylon en ander klein materiaal. Bij het ontwikkelen ervan is de input van het ervaren team aan Europese sportvisserijconsultants van zeer grote waarde geweest. Kracht en duurzaamheid zijn twee belangrijke factoren die verwerkt zijn in de gehele C-Drome range.

www.prestoninnovations.com

 

Jammer, deze winactie heb je gemist

Voortaan altijd als eerste op de hoogte blijven van onze Winacties?

 

Helaas is deze actie inmiddels verlopen, wil je kans maken op een prijs ga dan naar het cadeau van de maand van deze maand.