De Martin SB Classic Range – Tiger Peanut is één van de meest bekende boilies in karperland.Het recept is ontstaan in 1988 aan de keukentafel, getest en in productie genomen. Het bleek een succesboilie te zijn! Toevoegingen als birdfood, notenmeel en plantaardige extracten, zoals soja-isolaat, zorgen voor een verbeterd eiwitpatroon met zeer hoge attractie. Al 29 Jaar staat de Tigernut Peanut boilie bekend om zijn unieke aroma en ongekende vangkracht. Tiger Peanut is vaakgekopieerd, maar nooit geëvenaard!

AL 29 JAAR ONGEËVENAARD!

MARTIN SB CLASSIC RANGE

De boilies uit de Classic Range vormen het hart van het assortiment van Martin SB. De zorgvuldig samengestelde ingrediënten en toevoegingen zorgen voor een uitgebalanceerd aminozuurpatroon en hebben een bewezen, effectieve aantrekkingskracht op de karper. Door het unieke proces van luchtdrogen, kunnen deze ingredienten en toevoegingen optimaal hun werk doen. Uitgangspunt is dat je een ruime keuze hebt om een betrouwbaar product in te zetten op ieder type water. Met deze superboilies kan echt iedereen karper vangen!

VOEREN OF INSTANT?

De Classic Range – Tiger Peanut boilies van Martin SB zijn ideaal voor langdurige voercampagnes; de vissen herkennen de boilies direct dankzij de unieke flavouring en zullen snel tot azen over gaan. Ook instant is de Tiger Peanut goed in te zetten. In combinatie met bijvoorbeeld de felwitte fluor pop-up wordt er naast een geursignaal ook een visueel signaal uitgezonden.
Geen karper kan de unieke smaak van de Martin SB Tiger Peanut boilie weerstaan!
In de Classic Tiger Peanut range vind je naast boilies in diverse maten verder nog pop-ups in zowel de fluor als foodbased versie, de vermaarde Super Smog, een dip, Boost iT en Mix iT voor de methodvisser, Mini Match boilies en een supergecontreerde flavour.

Wil je meer weten over de Classic range en andere Martin SB producten? Kijk dan op: www.martinsb.com

VUL IN EN WIN

Beet-magazine geeft deze maand 8 Martin SB Classic Tiger Peanut pakketten t.w.v. € 50 weg aan de lezers van Beet in Nederland en België. Wil je kans maken om hiervoor in aanmerking te komen? Vul dan onderstaand formulier in en wie weet krijg jij er binnenkort eentje thuisgestuurd. Het codewoord vind je in de Beet februari!

Geen Winactie meer missen? Neem een abonnement op Beet en ontvang iedere maand de nieuwste winacties bij jouw op de deurmat.

Jammer, deze winactie heb je gemist

Voortaan altijd als eerste op de hoogte blijven van onze Winacties?