Het ultra-licht vissen met kunstaas is in opmars. Niet alleen bij de visserij op bijvoorbeeld baars, maar zeker ook bij het vissen op forel. Op natuurlijk wateren en riviertjes, maar ook op forellenvijvers. Als kunstaas worden dan vaak hele kleine, lichte lepeltjes of plugjes gebruikt, maar ook mini-spinners en allerlei insecten-imitaties die vaak maar een paar gram wegen.

Daar heb je dan wel een speciaal ultralicht ‘stokkie’ voor nodig, die bovendien snel en gevoelig is. De Rapture XLake Pro Area serie is daar perfect geschikt voor.

Arca stelt voor de lezers van Beet als Cadeau van de Maand acht van deze hengels beschikbaar en wel de XLake Pro Area 682UL t.w.v. € 59,-

Rapture XLake Pro Area serie

Superdunne blank van CX-1 High Modulus carbon die specifiek ontwikkeld is voor het (forel)vissen met spoons en micro lures. Met een progressieve en ultra-gevoelige top die elke voorzichtige aanbeet registreert, maar ook zorgt dat een gehaakte vis veilig geland kan worden. Voorzien van ultra-lichte 1-poots SiC geleide ogen, perfect voor het vissen met dunne gevlochten lijnen. Uitermate geschikt voor de subtiele forelvisserij waarbij men exact moet weten wat het kleine, lichte (kunst)aas doet onder water.

Drie lengtes

De Rapture XLake Pro Area is verkrijgbaar in drie lengtes; 183 cm (602UL), 193 cm (642UL) en 203 cm (682UL), allen met hetzelfde werpgewicht van 0,5 tot 5 gram.

Wil jij kans maken op één van de 8 Rapture XLake Pro Area hengels ?

Dit is wat je moet doen?

  • Vul het “codewoord” voor cadeau van de maand in vóór 18 juli
  • Het codewoord kun je vinden in de nieuwe editie van Beet Magazine v.a  8 juni thuis op de mat of in de winkel.

Helaas, deze winactie is afgelopen.