ANACONDA PIERCER DIAMOND POINT PROFI KIT

NOOIT MEER EEN BOTTE HAAK!

Saenger stelt als Cadeau van de Maand voor juni in totaal 8 Anaconda Piercer Diamond Point Profi Kits beschikbaar. Met deze complete haakslijpset kun je thuis en aan de waterkant je haken (weer) extra scherp maken. Doe mee en win één van de kits ter waarde van € 55,95!

Met de Piercer Diamond Point Profi Kit kun je zelfs een botte haak weer vlijmscherp krijgen. De set bestaat uit een haakhouder, die zo ontworpen is dat je van een kleine witvishaak tot een monsterlijke meervalhaak kunt klemmen. Met behulp van drie verschillende vijlen kun je de haak stap-voor-stap weer scherp maken. Tussen de stappen kun je met de bijgeleverde loep, met ingebouwde ledverlichting, de werkzaamheden controleren.

COMPLETE SET

De set bestaat uit een massief aluminium hakenhouder, om de haak te klemmen. Twee diamantvijlen (een conisch gevormde en een platte & line cut model) en een slijpsteen. De loep, met 20X vergroting en ingebouwde led, komt inclusief batterijen. De set wordt geleverd in een EVA hardcase, gemaakt van 100% nylon. www.saenger-tts.de

DOE MEE EN WIN

Deze maand geeft Beet 8 Anaconda Piercer Diamond Point Profi Kits weg. Wil je kans maken om één van deze kits te winnen?

  • Vul het “codewoord”voor cadeau van de maand in.
  • Het codewoord kun je vinden in de nieuwe editie van Beet Magazine

Cadeau van de maand juni