Het vissen op barbeel op grote rivieren als de IJssel en Waal vraagt om aangepast materiaal, zeker als het om hengels gaat. Met de nieuwe Big Water serie barbeelhengels van Korum weet je dat je niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Krachtige hengels die het toelaten zware korven te werpen en waarmee je de grootste barbelen de baas bent, ook in de volle stroming! Voor de lezers van BEET stelt Korum 4 hengels van 13 ft 2.75 lb t.w.v. e 159,- beschikbaar.

De Korum Big Water serie barbeelhengels bestaat uit vijf modellen van 12 ft 2,25 lb tot 13 ft 2,75 lb. De laatste is ook leverbaar in een 3-delige versie met een dus kortere transportlengte. Wel zo handig!

MINIMALISTISCH DESIGN

Voor deze Big Water serie is de modernste technologie op het gebied carbonfiber en hengelcomponenten gebruikt. De ‘minimalistische’ SeaGuide TDG geleideogen zijn gekozen voor hun lage gewicht en duurzaamheid; de geleideogen hebben een grotere diameter dan op meer traditionele hengels, speciaal voor het vissen met dikkere lijnen en voorslagen.
De DPS molenhouder en de dunne, harde kurken handgreep zijn extreem comfortabel en gebruiksvriendelijk. En, wat ook niet onvermeld mag blijven, elke hengel is voorzien van een top waarop lichtgevende verf is aangebracht, waardoor de aanbeten nog beter geregistreerd worden, ook in het donker!

5 MODELLEN

  • 12 ft/360 cm 2,25 lb
  • 12 ft/360 cm 2,5 lb
  • 12 ft/360 cm 2,75 lb
  • 13 ft/390 cm 2,75 lb
  • 13 ft/390 cm 2,75 lb driedelig

Wil jij kans maken op één van de 4 Korum Big Water Barbeelhengels ?

Dit is wat je moet doen?

  • Vul het “codewoord” voor cadeau van de maand in vóór 24 april!
  • Het codewoord kun je vinden in de nieuwe editie van Beet Magazine februari/maart v.a. 22 maart in de winkel of thuis op de mat.

De winnaars zijn gekozen. Er kan niet meer worden gereageerd.