Arca stelt voor de Beet-lezers als cadeau van de maand 8 feederhengels ter beschikking; de Intense XS Feeder 390 met een werpgewicht tot 90 gram.

Doe mee met deze winactie en maak kans op één van deze hengels met een adviesprijs van € 55,-!

In de range aan Intense XS hengels vind je ook een 360 model met een werpgewicht tot 60 gram en twee speciale hengels voor de methodvisserij: de Intense XS Method Feeder 300 met een werpgewicht tot 40 gram en de Intense XS Method Feeder 330 met een werpgewicht tot 60 gram. De hengels worden gekenmerkt door een perfecte actie en een uitstekende prijs / kwaliteit verhouding waardoor ze voor iedere visser, jong en oud, binnen handbereik liggen.

VOOR GROTE AFSTAND

De Intense XS Feeder 390 is een feederhengel voor de visserij op grotere afstanden en/of zwaarder korven tot 90 gram. De drie bijgeleverde feedertips – 2 carbontoppen en een glasvezeltop – stellen je in staat om in alle omstandigheden een perfecte beetregistratie te krijgen. De parabolische buiging zorgt voor een goede demping, waardoor lossers tot een minimum beperkt worden en waardoor ook de grootste vissen moeiteloos het net in komen. De prachtige burgundy red carbon blank is voorzien van een kwaliteits kurken handvat.

Wat moet je doen?

  • Vul het “codewoord” voor cadeau van de maand in vóór 23 maart
  • Het codewoord kun je vinden in de nieuwe editie van Beet Magazine v.a 16 februari in de winkel

De winnaars zijn gekozen. Er kan niet meer worden gereageerd.