Als Cadeau van de Maand stelt Sänger 12 pakketten beschikbaar met hun gloednieuwe Iron Claw Pure Contact X9 gevlochten lijn. Elk pakket bestaat uit 3 spoelen van verschillende diameters en kleuren. De totale waarde per pakket is € 47,85.

Het nieuwe roofvisseizoen staat voor de deur, dus hoog tijd om de spulletjes weer op orde te maken. Natuurlijk hoort een nieuwe, verse lijn op de molen of reel daar ook bij. Er is keuze te over, naar ieders wens en budget. Voor wie een hoogwaardige en betaalbare gevlochten lijn zoekt is de Iron Claw Pure Contact X9 het overwegen meer dan waard.

FACTS & FIGURES

  • Opgebouwd uit 9 fibers: rond, glad en zeer slijtvast.
  • Van 09/00 (7,8 kg) tot 24/00 (21 kg).
  • In de kleuren fluo oranje, grijs en felgroen.
  • Verkrijgbaar op klossen van 150 en 1500 meter. De adviesprijs per spoel van 150 meter is € 15,95.

NEGEN FIBERS

Deze gevlochten lijn van hoge kwaliteit is gemaakt van 9 fibers en daardoor absoluut rond. De Pure Contact X 9 is extreem rekloos en direct en heeft een bijzonder hoge slijtvastheid. Dankzij het zeer gladde oppervlak van de lijn loopt deze soepel en geruisloos door de geleideogen. Bovendien helpen deze eigenschappen om gemakkelijk lange werpafstanden te bereiken. De 9 fiber gevlochten lijn is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren.

Wil jij kans maken op één van de 12 pakketten?

Dit is wat je moet doen?

  • Vul het “codewoord” voor cadeau van de maand in vóór 6 juni
  • Het codewoord kun je vinden in de nieuwe editie van Beet Magazine v.a  27 april thuis op de mat of in de winkel.

Helaas, deze winactie is afgelopen.