Maver stelt als Cadeau van de Maand voor oktober-november in totaal 4 Maver MVR 3.60 feederhengels beschikbaar. Een hengel met kracht, souplesse en dempende actie. Hierdoor kun je zowel op commercials als op openbaar water prima met deze feederhengel uit de voeten. Doe mee en win één van deze hengels ter waarde van € 155!

Het visbestand en de visserij is de afgelopen decennia flink veranderd. Witvissers vangen steeds grotere witvissen op openbaar water en de populariteit van (kruis)karpers neemt ook toe; dit zijn slechts twee recentelijke ontwikkelingen, die ook in Nederland en België aan de orde zijn. Dat zagen ze ook in bij het onderzoeks- en ontwikkelingsteam van Maver. Als antwoord hebben ze de MVR feederrange ontworpen.

Bijzondere actie

De MVR Feeder range bestaat uit 5 modellen, van 2,4 tot 3,6 meter. De korte modellen werpen zeer accuraat; ideaal wanneer je de (method)feedermontage vlak tegen interessante stekken wil werpen, zoals een eilandje of een rietkraag. Met de langere modellen kun je ook op wat meer afstand vissen en zijn dus ook geschikt voor grotere wateren.

Specificaties MVR Feeder range

  • Verkrijgbaar in 2,40 – 2,70 – 3,00 – 3,30 en 3,60 meter lengte
  • Werpgewicht van 60-90 gram
  • Hoge kwaliteit kurken handgreep met EVA bovendeel, Sic ogen
  • Inclusief drie met zorg geselecteerde carbon toppen
  • Vederlicht: het 3.60 model weegt inclusief top 176 gram, het 2,40 model slechts 98 gram!

Perfecte demping

Kenmerkend is de dunne en krachtige blank. De hengels buigen diep door; zo’n parabolische buiging geeft je de perfect demping om grote karpers op commercials mee te drillen. Daarnaast kun je met zo’n vergevingsgezinde type hengel ook dunne onderlijnen en kleine haken inzetten, ideaal bij een visserij op blieken en brasems, die vaak een zachte bek hebben. Tegelijkertijd is de hengel erg strak en gevoelig; dat kan alleen bereikt worden door het gebruik van high modules carbon. Kortom, een feederhengel die onder veel situaties te gebruiken is en heerlijk vist en drilt!

Wat moet je doen om één van de 4 Maver MVR 3.60 feederhengels te winnen?

  • Vul het “codewoord” voor cadeau van de maand in.
  • Het codewoord kun je vinden in de nieuwe editie van Beet Magazine (oktober)

 

Jammer, deze winactie is afgelopen. Kijk snel naar de nieuwe winactie voor de maand december