Lowrance stelt als Cadeau van de Maand voor september twee FishHunter Pro en twee FishHunter 3D units beschikbaar. Met deze draadloze ‘dieptemeters’, met een adviesprijs van respectievelijk € 125 en € 174, kun je veel meer dan alleen de diepte meten! We zetten de ongekende mogelijkheden voor je op een rij.

 De draagbare, draadloze, uitwerpbare transducer bestaat al langer, maar met de twee FishHunter modellen brengt Lowrance ongekende functionaliteiten en prestaties bereikbaar voor een grote groep vissers. Draadloos betekent dat de kabel tussen de transducer en het scherm niet aanwezig is. De verbinding tussen de zender en het scherm verloopt via een betrouwbare WiFi-verbinding. Over scherm gesproken: deze sonarbeelden worden verzonden naar je iOS of Android telefoon, zonder dat een data- of internetverbinding vereist is.

FishHunter Pro

De transducer van het Pro model geeft dekking op drie frequenties: 381 kHz, 475 kHz en 675 kHz. Hierdoor zijn nagenoeg levensechte beelden te projecteren. Als je gewend bent aan traditionele sonarweergaven, dan kun je daarover beschikken via de FishHunter app door deze in RAW weergave te bekijken. Tevens is het mogelijk om eigen, bathymetrische contourkaarten in kleur te maken. Een draadloos bereik tot wel 55 meter.

 

De FishHunter Pro.

FishHunter 3D

Het 3D model beschikt naast de eigenschappen van het Pro model, ook nog enkele andere, extra functionaliteiten. Het 3D model beschikt over vijf transducers die elk de frequenties 381 kHz, 475 kHz en 675 kHz ondersteunen. Hiermee is het mogelijk om vissen, objecten te projecteren in relatie tot de zender. Tevens is een 3D weergave mogelijk van het sonarbeeld, evenals kaarten! Draadloos bereik tot wel 65 meter.

 

Meer info:

www.lowrance.com/nl-nl/lowrance/type/castables/

VUL IN & WIN

Wat moet je doen om één van de 4 Fishhunter dieptemeters te winnen?

  • Vul het “codewoord” voor cadeau van de maand in.
  • Het codewoord kun je vinden in de nieuwe editie van Beet Magazine (september)

Helaas, deze winactie is verlopen.