Opportunistisch elke kans benutten die zich voordoet hoort bij het moderne vissen. Onderweg van en naar werk of studie, stalken, struinen, jagen op je targetvis vraagt om hengels die je altijd en overal kunt inzetten en die je gemakkelijk kunt meenemen. Met dat voor ogen heeft Korum de Opportunist series ontwikkeld. Nieuw daarin zijn de compacte, dubbel telescopische Opportunist XTND+ 12 ft hengels. Korum stelt 4 stuks van het 12 ft 2.25 lb model t.w.v. €99,99 beschikbaar aan de lezers van BEET.

De Opportunist hengels zijn ontworpen om overal te gaan en alles te vangen. Of het nu stalkend op karper is, barbeel op de rivier of dobbervissen met doodaas op snoek, om maar even een paar mogelijkheden te noemen. Het kan allemaal met deze allround multi-inzetbare hengels.

MAKKELIJK MEE TE NEMEN

De Korum Opportunist series heeft als uitgangspunt dat alles makkelijk is mee te nemen, met een zelfde, korte transportlengte en dat geldt ook voor alle hengels. De nieuwe 12 ft XTND+ modellen, zijn daarom dubbel ‘telescopisch’ uitgevoerd. Deze dubbel uitschuifbare telescopische hengels bieden de kortste ‘pack down’ maat voor een tweedelige 12 ft hengel die we kunnen bedenken. Dat maakt het makkelijker dan ooit om een echte opportunistische visser te worden. Je hebt geen arsenaal aan verschillende hengels nodig en je kunt altijd een hengel klaar hebben liggen in je kofferbak, of je neemt die makkelijk mee op fiets of scooter.

HARD CORE HENGELS

Het zijn stuk voor stuk slanke, lichte maar sterke high modulus carbonhengels, voorzien van Minima-geleideogen, zonder binnenring die kapot kan gaan, een anti-frap topoog en dunne kurken handgreep. Worden geleverd inclusief draagriem.

In de Opportunist series vind je ook een supersterke telescopische schepnetsteel, luggage en meer, allemaal op elkaar afgestemd en te combineren.

OPPORTUNIST XTND SERIE

 

Beschikbaar in  twee 10 ft en twee 12 ft modellen:

Opportunist XTND 10 ft 2.25lb

Opportunist XTND 10 ft 2.75lb

Opportunist XTND+ 12 ft 1.75lb

Opportunist XTND+ 12 ft 2.25lb

 

VUL IN & WIN

Deze maand geeft BEET 4 Korum Opportunist Xtnd 12ft 2.25lb hengels t.w.v. €99,99 weg.

|> Wil jij kans maken op één van de 4 Korum Opportunist Xtnd 12ft 2.25lb hengels ?

Dit is wat je moet doen:

  • Vul het “codewoord” voor cadeau van de maand in vóór 1 okt!
  • Het codewoord kun je vinden in de nieuwe editie van Beet Magazine v.a. 6 sept in de winkel of thuis op de mat.

De winnaars zijn gekozen. Er kan niet meer worden gereageerd.