GOED ZICHT ZONDER HINDERLIJKE SCHITTERING

Als visser kun je niet zonder een goede, comfortabele  zonnebril met polariserende glazen die de hinderlijke schittering van het water wegnemen. Bovendien kun je daarmee veel beter, veel sneller vis opmerken, die bijvoorbeeld achter je kunstaas aan zwemt. Shimano stelt 8 Biomaster viszonnebrillen t.w.v. €62,- ter beschikking aan de lezers van BEET.

De Biomaster merknaam van Shimano is bij de meeste vissers wel bekend en is altijd gekoppeld aan de premium producten uit de range. Of het nou molens, hengels of in dit geval zonnebrillen zijn – Biomaster staat voor kwaliteit en degelijkheid. Deze zonnebril is dan ook geen uitzondering.

POLARISEREND

De bril heeft een strakke moderne uitstraling en oogt daarnaast sportief. De ideale combinatie tussen functioneel en modieus. Door de polariserende lenzen ben je direct mooi af van de vervelende schittering op het water en kan je veel beter bodemstructuren, onderwatervegetatie en bij helder of ondiep water de vissen zien liggen. Er gaat letterlijk een wereld voor je open. En zeg nou zelf, als je aan de waterkant vertoefd dan wil je er ook alles uithalen toch?

MEEKLEURENDE GLAZEN

Tevens zijn de polariserende lenzen Photochromic – oftewel fotochromatisch, wat wil zeggen dat de glazen zich aanpassen aan de lichtsterkte. Meekleurende glazen reageren direct wanneer ze in aanraking komen met UV-licht. Binnen zijn ze dus lichter dan wanneer je buiten in de volle zon staat te vissen. Dit is dus veel rustiger voor je ogen.

LICHTGEWICHT MONTUUR

Het montuur van de Biomaster bril is gemaakt van lichtgewicht en degelijk Grilamid® TR 90 materiaal. Verder wordt de bril geleverd met een beschermhoes die je bijvoorbeeld aan vistas kunt bevestigen en een extra beschermzakje om de lenzen tegen krassen te beschermen.

 

VUL IN & WIN

Deze maand geeft BEET 8 Shimano Biomaster viszonnebrillen t.w.v. € 62 weg.

|Wil jij kans maken op één van de 8 zonnebrillen ?

Dit is wat je moet doen:

  • Vul het “codewoord” voor cadeau van de maand in vóór 19 augustus!
  • Het codewoord kun je vinden in de nieuwe editie van Beet Magazine v.a. 26 juli in de winkel of thuis op de mat.

De winnaars zijn gekozen. Er kan niet meer worden gereageerd.