Groothandel Zebco stelt als Cadeau van de Maand voor september acht Browning Carp King Keep Net leefnetten beschikbaar in een lengte van 3,50 meter. Het leefnet heeft een ruime opening van 50 x 55 cm, zodat ook grotere vissen zonder problemen in het leefnet geplaatst kunnen worden.

De solide metalen ringen van het Browning Carp King Keep Net zijn rondom gecoat, daarnaast is het leefnet voorzien van strakke, robuuste, mesh mazen. De leefnetten, er is ook een versie beschikbaar met een lengte van drie meter, combineren hiermee alle eigenschappen die noodzakelijk zijn voor het moderne karper- en witvissen op commercials, karpervijvers en natuurlijke
wateren. witvisproducten Zebco biedt onder de noemer Browning een zeer gevarieerde reeks producten aan voor het vissen op witvis en karper met de vaste hengel, matchhengel en feederhengel.
Het gamma bestaat o.a. uit zitkisten, vaste hengels, feederhengels, werpmolens, lijnen en klein materiaal. De winkeladviesprijs van het leefnet ligt op € 79.
www.zebco-europe.com

GEEN WINACTIE CODE?

Schrijf je HIER in voor onze Nieuwsbrief en ontvang direct alle winactie codes.

 

Helaas is deze actie inmiddels verlopen, wil je kans maken op een prijs ga dan naar het cadeau van de maand van deze maand.