De Intense Feeder van Arcais een stevige, driedelige feederhengel die in drie uitvoeringen wordt uitgebracht, namelijk in de lengtes 360, 390 en 420 cm. Deze drie hebben respectievelijk maximale werpgewichten van 90, 120 en 150 gram. De carbonhengels hebben een handgreep van Portugees kwaliteitskurk, een driepoots-startoog en de rest van de ogen zijn éénpoots

REPUTATIE

Arca heeft een reputatie als het om feederhengels van topklasse gaat. Al jarenlang voorziet de Belgische groothandel de witvissers van topmateriaal. Ook met de Intense Feeder kun je wedstrijden winnen en kan de recreant met vertrouwen op de viskist plaatsnemen. Die ervaring betaalt zich uit. De hengel ligt comfortabel in de hand en kan universeel ingezet worden aan karpervijvers, zandwinplassen, rivieren en kanalen.

BURGUNDY RED

De blank is uitgevoerd in een fraaie Burgundy Red kleur en degelijk afgelakt. De hengel wordt geleverd met drie tips; twee carbon tips en één glasfibertip. De twee lichtste modellen zijn voorzien van 1, 2 en 3 oz tips; het zwaarste 420 model heeft tips van 3, 4 en 5 oz. Met deze laatste hengel kun je de zwaarste omstandigheden aan. De transportlengte van deze hengel bedraagt 155 cm.
Wil je meer weten over de Arca range aan feederhengels of andere Arca producten? Bezoek de website van Arca

DOE MEE EN WIN

Arca geeft deze maand 6 Intense Feederhengels 420 t.w.v. € 90 weg aan de lezers van Beet in Nederland en België. Wil je kans maken om hiervoor in aanmerking te komen?

  • Blader naar pagina 45 van Beet april
  • Vul het codewoord in (onderstaand formulier)
  • Let op: doe dit voor 23 april 2020!

Jammer, deze winactie heb je gemist

Voortaan altijd als eerste op de hoogte blijven van onze Winacties?

Nieuwsbrief banner Beet